Eggersgaard Danmark

Om Eggersgaard Danmark

Eggersgaard Danmark eller i daglig tale Eggersgaard, blev stiftet af den nuværende medejer Patrick Eggersgaard i marts måned 2021, med et ønske om at løfte kvaliteten og serviceniveauet i den udendørs rense- og imprægneringsbranche.

Virksomheden er på rekordtid vokset sig fra at være én afdeling med Patrick selv, til i dag at have intet mindre end (i skrivende stund) 14 lokale afdelinger fordelt over hele landet i hhv. Aarhus, Herning, Hillerød, Holbæk, Kalundborg, Kolding, København, Køge, Randers, Roskilde, Silkeborg, Skanderborg, Thisted og Viborg.

Vores fokus er på at være den lokale partner, når det kommer til fliserens, rensning af træterrasse, facaderens, tagrens, tagmaling, algebehandling, imprægnering, graffitirens og gratis overfladetjek™.

Eggersgaard Danmark er den første og pt. eneste virksomhed i den udendørs rense- og imprægneringsbranche, der driver firmaet gennem franchisetagere og partnere.

Vores hovedkontor er beliggende i Randers, og ellers er vi stærkt repræsenteret over det danske land, gennem vores lokale afdelinger.

Velkommen her hos Eggersgaard!

Landsdækkende og lokale

Hos Eggersgaard er vi landsdækkende og servicerer kunderne gennem vores lokale afdelinger. Det er din tryghed for en lokal samarbejdspartner, der sætter fokus på dig og netop din opgave.

Miljøbevidste

Vi har stor fokus på miljøet og bestræber os altid på at anvende de mest miljøvenlige isoleringsprodukter, samt tilstræber CO2e-neutralitet ved at støtte støtte den almennyttige organisation ‘Plant et træ’ samt den danske miljøorganisation ‘Verdens Skove’.

Skarpe priser

Hos os får du altid de bedste priser på de forskellige services vi tilbyder. Får du et 1:1 tilbud der er billigere end vores, så prismatcher vi altid dette.

Overfladerens og imprægnering i hele Danmark – vælg din afdeling her:

Afdeling
Aarhus
Afdeling
Herning
Afdeling
Hillerød
Afdeling
Holbæk
Afdeling
Kalundborg
Afdeling
Kolding
Afdeling
København
Afdeling
Køge
Afdeling
Randers
Afdeling
Roskilde
Afdeling
Silkeborg
Afdeling
Skanderborg
Afdeling
Thisted
Afdeling
Viborg

Følg os på de sociale medier

Hold dig opdateret og få et indblik i vores hverdag, hvor vi løbende deler billeder og video samt giver gode tips, tricks og fantastiske tilbud, når det kommer til fliserens, træterrasserens, facaderens, tagrens, tagmaling, algebehandling, imprægnering og graffitirens samt overfladetjek™.