OVERFLADERENS OG IMPRÆGNERING MED TRYGHEDSGARANTI™

Vil du have områdets flotteste udendørs overflader?

Velkommen hos Eggersgaard Roskilde

Her får du hjælp til fliserens, træterrasserens, facaderens, tagrens, tagmaling, algebehandling, imprægnering og graffitirens – alt sammen af din lokale specialist

Skal dine udendørs overflader stå helt skarpe? Så kontakt os, nu.

  Få et gratis og uforpligtende tilbud
  - og bliv kontaktet indenfor 24 timer  Hvilke services er du interesseret i?

  Vi kontakter dig på hverdage kl. 09-16. Se privatlivspolitik.

  Din lokale fagmand i Roskilde og omegn

  Velkommen til Eggersgaard Roskilde, dit lokale Eggersgaard-firma for professionel overfladerens og imprægnering i Roskilde og omegn.

  Jeg hedder Magnus Wilstrup og er dedikeret til at levere kvalitetsarbejde og tilfredsstille mine kunder ved at sikre, at deres overflader ser rene og pæne ud igen.

  Hos mig får du en specialist med den nødvendige ekspertise og udstyr til at tackle enhver opgave inden for overfladerensning og imprægnering, og jeg tilbyder mine services til både private og virksomheder.

  Kombinationen af mit store lokalkendskab og tilknytning til området, samt at jeg er en del af den landsdækkende kæde Eggersgaard gør, at jeg med mine skarpe priser og Tryghedsgaranti™, er blandt de mest populære overfladerensere.

  Kontakt mig i dag for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at få dine overflader, som eks. fliser, tag, facade og træterrasse til at se ud som “nye” igen.

  Fliserens i Roskilde og omegn – Din lokale samarbejdspartner

  Værdsætter du at handle lokalt? og er det også vigtigt for dig at føle dig tryg i dine køb? – så kan du være sikker på, at du er i gode hænder hos mig i Eggersgaard Roskilde.

  Jeg tilbyder fliserens, i form af professionel rensning af dine fliser for at fjerne snavs, flisepest, alger, mos og andre former for belægninger, som kan gøre dine fliser farlige og mindre attraktive. Derudover tilbyder jeg også imprægnering, samt levering og udlægning af fugesand.

  Udover at tilbyde fliserens i Roskilde, så kører jeg også ud og renser fliser i byer, der er tilknyttet postnummeret for enten Hedehusene, Jyllinge, Kirke Såby, Kirke Hyllinge, Viby Sjælland, Jystrup Midtsj., Lejre, og Hvalsø.

  Jeg vil med glæde hjælpe dig med at holde dine fliser og evt. støttemure rene og pæne, så du kan få mere tid til at nyde din have og din bolig.

  Så hvis du søger en pålidelig og lokal samarbejdspartner til rengøring og vedligeholdelse af dine fliser i Roskilde og omegn, så kontakt mig i dag.

  Rensning af træterrasse i Roskilde og omegn

  Eggersgaard Roskilde er din lokale samarbejdspartner, når det kommer til at rense og vedligeholde din træterrasse i Roskilde og omegn.

  Jeg er specialist i at fjerne snavs, alger og anden belægning fra din træterrasse for at sikre, at den forbliver pæn og sikker at bruge. Der gøres brug af de de bedste rengøringsmidler og udstyr, for at sikre, at din træterrasse renses og beskyttes mod fremtidige belægninger på bedste vis.

  Hos mig kan du også få imprægnering af din træterrasse, hvilket vil beskytte træet mod vejr og vind samt ny algevækst – og sikre, at det træterrassen holder sig pæn og stærk fremadrettet.

  Det er vigtigt at have en træterrasse, der er sikker og pæn at bruge, og jeg er altid glad for at hjælpe mine kunder med at opnå dette.

  Udover at tilbyde rensning af træterrasse i Roskilde, så kører jeg også ud og renser træterrasser i byer, der er tilknyttet postnummeret for enten Hedehusene, Jyllinge, Kirke Såby, Kirke Hyllinge, Viby Sjælland, Jystrup Midtsj., Lejre, og Hvalsø.

  Så hvis du har brug for professionel rensning og eventuel efterfølgende imprægnering af din træterrasse i Roskilde og omegn, så tag kontakt til mig via telefon eller gennem tilbudsformularen øverst på denne side.

  Facaderens i Roskilde og omegn

  Hos Eggersgaard Roskilde tilbyder jeg professionel facaderens til både private boliger og virksomheder i Roskilde og omegn.

  Jeg er specialiseret i at fjerne snavs, alger og anden belægning fra facader og overflader for at sikre, at bygningerne forbliver pæne og sikre at opholde sig i.

  Der gøres kun brug af de bedste rengøringsmidler og udstyr for at sikre, at facaderne og overfladerne renses skånsomt og effektivt. Jeg tager hensyn til de forskellige materialer, der anvendes i facaderne og overfladerne for at sikre, at min rensning ikke beskadiger overfladen.

  Jeg ved, hvor vigtigt det er at have en ren og pæn facade, både for private boliger og virksomheder, da det giver et godt førstehåndsindtryk og bidrager til at opretholde bygningens værdi og vedligeholdelse.

  Udover at tilbyde facaderens i Roskilde, så kører jeg også ud og renser facader i byer, der er tilknyttet postnummeret for enten Hedehusene, Jyllinge, Kirke Såby, Kirke Hyllinge, Viby Sjælland, Jystrup Midtsj., Lejre, og Hvalsø.

  Jeg vil med glæde hjælpe dig med at holde din facade og overflader rene og pæne i mange år fremover.

  Så hvis du har brug for professionel facaderens på din private bolig eller virksomhed i Roskilde og omegn, så kontakt mig hos Eggersgaard Roskilde.

  Tagrens i Roskilde og omegn

  Udover at tilbyde fliserens, rensning af træterrasse og facaderens m.m., så tilbyder jeg også en professionel og pålidelig tagrensning, der hjælper med at holde dit tag rent og beskyttet mod skader.

  Du kan vælge mellem en algebehandling af taget eller den langt mere effektive mekaniske tagrensning, og trykker du på de links der er, så kan du finde inspiration til, om det vil være mest velegnet for dig med en algebehandling af taget eller en mekanisk tagrensning.

  Jeg gør brug af den nyeste teknologi og udstyr til at fjerne snavs, mos, og alger fra dit tag, for jeg forstår vigtigheden af, at vedligeholde dit tag for at undgå skader og sikre dets holdbarhed i mange år fremover.

  Priserne for min tagrensning er meget konkurrencedygtig og mit mål er at give dig den bedste tagrensningsservice i Roskilde og omegn.

  Udover at tilbyde tagrens i Roskilde, så kører jeg også ud og renser tage i byer, der er tilknyttet postnummeret for enten Hedehusene, Jyllinge, Kirke Såby, Kirke Hyllinge, Viby Sjælland, Jystrup Midtsj., Lejre, og Hvalsø.

  Kontakt mig i dag for at få en pris på din tagrensning, hvad enten der er tale om en algebehandling eller mekanisk rens af taget.

  Tagmaling i Roskilde og omegn

  Ønsker du et helt “nyt” tag uden du behøver at skifte det “gamle”? Så er en tagmaling helt sikkert den rigtig løsning for dig.

  Hos Eggersgaard Roskilde kan du få udført din tagmaling i Roskilde og omegn. Tagmalingen er i topkvalitet fra en anerkendte producent.

  En tagmaling inkluderer både selve tagmalingen og en grundig mekanisk rensning, som giver et smukt og indbydende tag. Behandlingen forlænger dit tags levetid og er en effektiv måde at spare tid på, da det formindsker fremtidig alge- og mosvækst.

  Udover at tilbyde tagmaling i Roskilde, så kører jeg også ud og maler tage i byer, der er tilknyttet postnummeret for enten Hedehusene, Jyllinge, Kirke Såby, Kirke Hyllinge, Viby Sjælland, Jystrup Midtsj., Lejre, og Hvalsø.

  En tagmaling er også en langt billigere løsning end en tagudskiftning og kan samtidig øge din ejendoms værdi.

  Kontakt mig allerede idag for for mere information og et skarpt uforpligtende tilbud på din tagmaling.

  Algebehandling i Roskilde og omegn

  Hos Eggersgaard Roskilde tilbyder jeg algebehandling af fliser, tag, facade, træterrasse, gavle og hegn m.m.

  Jeg ved, hvor vigtigt det er for mine kunder at føle sig trygge i mine hænder, og derfor sætter en ære i at levere professionel og pålidelig service hver gang.

  Hvis du har problemer med alger, så lad mig tag sig af det for dig.

  Min effektive algebehandling vil fjerne algerne og formindske yderligere vækst af alger, hvilket ikke kun vil gøre dit hjem eller din virksomhed mere attraktivt, men også forlænge levetiden på dit tag og dine overflader.

  Udover at tilbyde algebehandling i Roskilde, så kører jeg også ud og algebehandler i byer, der er tilknyttet postnummeret for enten Hedehusene, Jyllinge, Kirke Såby, Kirke Hyllinge, Viby Sjælland, Jystrup Midtsj., Lejre, og Hvalsø.

  Kontakt mig i dag og lad mig give dig en pris på en rigtig god algebehandling.

  Imprægnering af udendørs overflader i Roskilde og omegn

  Hvis du vil beskytte en eller flere af din udendørs overflader, så er imprægnering en super god løsning.

  Hos Eggersgaard Roskilde er jeg dit lokale valg for imprægnering af udendørs overflader i Roskilde og omegn.

  Jeg tilbyder en professionel service til at forlænge levetiden og beskytte dine tage, facader, fliser og træterrasser mod de barske vejrforhold og algevækst, med den rette ekspertise og udstyr til at udføre imprægneringsopgaver med omhu og præcision.

  Det er vigtigt at understrege, at jeg kun benytter mig af de bedste imprægneringsprodukter på markedet og sørger for, at dine overflader er beskyttet mod både regn og alger m.m.

  En imprægnering af dine udendørs overflader er en investering, der vil forlænge deres levetid og mindske dine vedligeholdelsesomkostninger i det lange løb.

  Udover at tilbyde imprægnering i Roskilde, så kører jeg også ud og imprægnerer i byer, der er tilknyttet postnummeret for enten Hedehusene, Jyllinge, Kirke Såby, Kirke Hyllinge, Viby Sjælland, Jystrup Midtsj., Lejre, og Hvalsø.

  Tag kontakt til mig nu og lad mig tage mig af dine imprægneringsbehov, så du kan nyde godt af mere holdbare og vedligeholdelsesfrie udendørs overflader.

  Graffitirens i Roskilde og omegn

  Hos Eggersgaard Roskilde bruger jeg kun de bedste graffiti rens produkter til fjernelse af graffiti, og kan håndtere nærmest enhver form for graffiti på dine vægge, bygninger, hegn og andre udendørs overflader.

  Jeg tilbyder både graffiti rens, hvor der er tale om en graffiti fjerner, og en antigraffiti behandling, som er med til at beskytte dine overflader mod fremtidige angreb af graffiti.

  Det er vigtigt at have rene og pæne overflader, uanset om det er i relation til en privat bolig eller hos en virksomhed, eller på nogen af dennes material eller områder denne vedligeholder.

  Derfor tilbyder jeg en hurtig og pålidelig service til konkurrencedygtige priser.

  Udover at tilbyde graffiti rens og antigraffitibehandling i Roskilde, så kører jeg også ud og tager hånd om graffitien i byer, der er tilknyttet postnummeret for enten Hedehusene, Jyllinge, Kirke Såby, Kirke Hyllinge, Viby Sjælland, Jystrup Midtsj., Lejre, og Hvalsø.

  Så hvis du vil have fjernet graffiti fra dine overflader eller beskyttet dem bedre mod fremtidige graffiti, er mit firma det rette valg for dig.

  Kontakt mig i dag for mere information og få fjernet graffiti fra dine overflader på en professionel måde.

  Gratis overfladetjek™ i Roskilde og omegn

  Få et gratis overfladetjek™ af dit hus eller din virksomhed i Roskilde og omegn!

  Som specialist kommer jeg ud og gennemgår alle synlige overflader, herunder tagoverflader, facader, hegn, støttemure, fliseområder og træterrasser (hvis en sådan haves), for at identificere områder, der har brug for afrensning og/eller imprægnering.

  På baggrund af mit overfladetjek™, vil jeg give dig et gratis, konkurrencedygtigt og uforpligtende tilbud på de specifikke dele der er gennemgået, og som måtte kræve behandling.

  På den måde kan du sikre dig, at dine udendørs overflader holder sig pæne og beskyttet mod alger, snavs, mos og evt. graffiti og andre udfordringer.

  Udover at tilbyde gratis overfladetjek™ i Roskilde, så kører jeg også ud og gennemgår overflader i byer, der er tilknyttet postnummeret for enten Hedehusene, Jyllinge, Kirke Såby, Kirke Hyllinge, Viby Sjælland, Jystrup Midtsj., Lejre, og Hvalsø.

  Kontakt mig idag for at booke dit gratis overfladetjek™!

  Bestil et godt, gratis og uforpligtende tilbud

  Hos mig er du altid velkommen til at stille alle de spørgsmål du måtte have til- samt få det bedste gratis tilbud på fliserens, træterrasserens, facaderens, tagrens, tagmaling, algebehandling, imprægnering, graffitirens, eller få det gratis overfladetjek™.

  Skal dine udendørs overflader stå helt skarpe? Så kontakt mig, nu.

  Følg Eggersgaard Roskilde på de sociale medier

  Hold dig opdateret og få et indblik i min hverdag, hvor jeg løbende deler billeder og video samt giver gode tips, tricks og fantastiske tilbud, når det kommer til fliserens, træterrasserens, facaderens, tagrens, tagmaling, algebehandling, imprægnering og graffitirens samt overfladetjek™.