ISOLERING AF LOFT I HELE DANMARK MED TRYGHEDSGARANTI™

Isolering af loft: Sådan sparer du på varmeregningen, får mindre træk og kulde, får en øget boligværdi og et endnu bedre indeklima

– uden du selv skal bruge tid og energi på det og til Danmarks nok bedste priser på isolering med livstidsgaranti!

Er du boligejer og vil du gerne høre mere om isolering af loft, bestille et gratis isoleringstjek eller bestille en isolering af loftet,  så er du kommet til det rigtige sted.

Hos Eggersgaard er vi  nemlig specialister i isolering af loft og her på siden finder du alt hvad du skal vide om isolering af loft, i en konkret-, struktureret og komplet guide.

OBS: Lige nu sparer du hele 30% på vores m2 priser.

Vil du også spare på din varmeregning? Så kontakt os, nu.

  Få et gratis og uforpligtende tilbud på fliserens
  - og bliv kontaktet indenfor 48 timer
  Vi kontakter dig på hverdage kl. 09-16. Se privatlivspolitik.

  Isolering af loft: Få tjekket det ganske gratis hos os og få et uforpligtende tilbud:

  Hvis du ønsker at spare penge på din varmeregning og samtidig forbedre klimaet i din bolig, så er isolering af loft det helt rigtige valg.

  Uanset om du har gang i et renoveringsprojekt eller nybyg hvor du helt på ny skal isolere loft, eller du bare gerne vil have tilføjet noget ekstra isolering af loft, så kan vi hjælpe dig med en optimal løsning.

  Det gælder både isolering loft i huset og isolering af garage loft.

  Det er helt normalt at især ældre boliger simpelthen ikke har fået tilstrækkelig isolering til loft. Tit oplever vi der kun er mellem 100-200 mm. hvilket kan have  store konsekvenser for såvel boligens komfortindeklimaetboligens værdi, og ikke mindst varmeregningen.

  Problemet er nemlig, at varmen i huset stiger opad og uden den rette isolering så kommer du (også) til fyre for gråspurvene. Bestil derfor et gratis  loft isoleringstjek, så du kan fastholde din varm

  Isolering af loft: Spar mange penge og få et bedre indeklima

  Hos Eggersgaard sikrer vi, at du får den optimale isolering af loft indefra med topkvalitets isoleringsmateriale og til en konkurrencedygtig pris.

  Vi tilbyder endda et helt gratis og uforpligtende loft isoleringstjek, så vi kan rådgive dig på bedste vis.

  Det er nemt at bestille og få udført en isolering af loft, og den er oftest tjent hjem på 3-5 år – alt afhængig af bl.a. alderen på din bolig, nuværende isoleringsniveau, øvrig tæthedsgrad (eks. døre og vinduer), anvendt opvarmningstype og finansieringsløsning af ny loftisolering.

  Vi tilbyder altid (mod et ekstra gebyr), såfremt det er nødvendigt og giver mening, at etablere en hævet gangbro (pga. den gamle bliver dækket af isolering), og opsætte nye vindplader (der sørger for loftisoleringen ikke ryger ud og samtidig forbedrer ventilationen).

  Derudover sørger vi for montering af kant ved loftlem (så isoleringen ikke falder ned gennem lemmen) samt (hvor det kan lade sig gøre og mod et ekstra gebyr) at  montere  ventilationsstudse i undertaget (for endnu bedre ventilation).

  Hvad er isolering af loftrum?

  Nogle siger isolering af loftrum, andre siger loftisolering og nogle helt tredje siger isolering af loft. Fælles for dem alle er, at der er tale om det samme – nemlig  loft isolering.

  Isolering af loft er en meget vigtig del, at det der kaldes husets klimaskærm, som helt konkret er den afskærmning der adskiller inde fra ude.

  Det er bl.a. husets tag (og dermed også loft), ydervægge, vinduer og yderdøre m.m. Det er relevant at se på, da kvaliteten af dit hus klimaskærm vil afspejles i din varmeregning, da din boligs varmetab primært sker herigennem. 

  Jo bedre mere tæt din klimaskærm er, jo mindre varmeregning får du – og samtidig også endnu bedre komfort i boligen. 

  Det er derfor meget relevant både, at du får isoleret dine ydervægge og dit loft.

  Får du lavet en optimal Isolering af loft, så svarer det til at du vikler din bolig ind i en dejlig varm dyne, som i den grad vil lune – og holde rigtig godt på varmen.

  Isolering af loftrum kan grundlæggende laves på tre forskellige måder, enten via:

  1) isoleringsmåtter (som os bliver kaldt for isoleringsbatts) eller via

  2) isoleringsruller – såvel 1 som 2 er noget du eller en håndværker skal lægge ud, eller

  3) via isoleringsgranulat, der bliver blæst ud over loftet af et professionelt isoleringsfirma.

  Hos Eggersgaard anvender vi udelukkende isoleringsgranulat, da det bedre kan komme ud i hjørner, under rør m.m. og dermed giver en endnu mere optimal isolering af loftrum.

  Vil du have undersøgt- og have et gratis tilbud på din loftsisolering? Så klik på knappen herunder:

   Loft isolering: Hvor meget isolering på loft?

   Hvis du kontakter et hvilket som helst isoleringsfirma i forhold til loft isolering og spørger dem om; “hvor meget isolering i loft?”, så vil deres svar på isoleringstykkelse loft ofte være noget forskellig – alt efter hvem du spørger.

   Men spørger du os om hvor meget isolering på loftet, så har vi en helt klar og velbegrundet holdning i forhold til loftisolering tykkelse og den er: 

   Hos Eggersgaard læner vi os opad hvad specialisterne fra Energistyrelsen anbefaler, hvilket er, at der på loftet efterisoleres til mindst 300 mm – eller 400 mm, hvis du gerne vil have  lavenergi niveau (anbefales da det giver den bedste økonomi på lang sigt samt bedste komfort).

   Så hvor meget isolering skal der være på loftet?

   Når det gælder loft isolering så mindst 300 mm og som sagt giver en isolering loft tykkelse på 400 mm et endnu bedre resultatet – og derudover en billigere varmeregning.

   pil-højre

   Besparelse ved efterisolering af loft

   På Energistyrelsens hjemmeside har de lavet en rigtig god beregner, hvor du kan indtaste en række oplysninger omkring din loftisolering opgave – og på baggrund heraf få et forsigtigt estimeret beløb, som du kan forvente at spare på varmeregningen.

   De informationer du skal indtaste for at se din forventede besparelse, er:

   • Det antal millimeter du pt. har isoleret med på loftet
   • Det antal millimeter du har isoleret med, når den nye isolering er kommet på
   • Hvor stort et areal der skal isoleres (m2)
   • Hvilken varmetype/varmekilde din bolig har


   Efterisolering af loft – kan stort set altid svare sig

   Det er meget sjældent, at vi oplever at lofter er isoleret i en sådan grad, at det ikke giver mening at efterisolere dem.

   Udfordringen med den nuværende isolering på loftet er typisk, at der er for lidt (i forhold til de nuværende anbefalinger og krav), det er faldet sammen, eller det kan måske endda være lidt vådt eller fugtigt.

   Hvis der er tale om det er vådt eller fugtigt, eller der har været skadedyr i det, eller bare ønsker at starte på en frisk med loftisoleringen, så kan vi (mod gebyr) hjælpe med en  tømning af loftisoleringen samt rydning af loftrum.

   Uanset hvad så starter en efterisolering af loftet med, at du får vores gratis loftisoleringstjek – så vi kan vurdere din opgave og give dig et skarpt tilbud:

   Sådan laver vi et gratis isoleringstjek af dit loft

   Hos Eggersgaard tilbyder vi dig en fuldstændig gratis og uforpligtende loftisolerings test.

   Denne har til formål at undersøge om hvordan loftet tager sig ud i forhold til ny isolering samt om evt. gammelt loftisolering bør tages ud før nyt blæses ind.

   Sådan foregår det loft isoleringstjekket:

   1. Bestilling af gratis loft isoleringstjek

   Du booker et gratis energi loftisoleringstjek i toppen af denne side.

   2. Selve isoleringstjekket

   Vi kommer ud på din adresse på et aftalt tidspunkt og vurdere loftisoleringen (helst sammen med dig). Det gør vi ved, at gå op på dit loft og beregne den nuværende isoleringsmængde samt noterer os hvis dele af den helt bør fjernes. Derudover måler vi afstand i forhold til vindstopplader og gangbro samt evt. udluftningsstudser.

   3. Anbefalinger og tilbud

   Derefter kommer vi med vores anbefalinger og i forlængelse heraf laver vi et gratis og uforpligtende tilbud til dig på ny loftisolering / efterisolering og evt.  tømning af loftrum eller tømning af gammelt loftisolering.

   4. Accept af tilbud og udførsel af opgave

   Finder du vores meget konkurrencedygtige tilbud relevant for dig, så får du en ordrebekræftelse og herefter starter vi indenfor ganske kort tid selve loftisoleringen.

   Vil du have undersøgt- og have et gratis tilbud på din loftsisolering? Så klik på knappen herunder:

    Loftisolering: Derfor skal du få isolering af loft

    Der er rigtig mange forskellige argumenter der taler for, at få lavet en ordentlig loftisolering. På de fleste lofter giver det nemlig fantastisk god mening, da der både er penge at spare og forhold i boligen der forbedres.

    Herunder kan du se 5 rigtig gode grunde til at få lavet en loftsisolering:

    ✔️ Stor besparelse på din varmeregning

    Du vil i den grad spare mange penge på din varmeregning, da en mere effektiv og tidssvarende loftisolering vil sikre du har et lavere varmeforbrug. Der er i flere tilfælde tale om flere tusind kroners besvarelse.

    ✔️ Bedre indeklima

    Du får nemmere ved at holde den rette temperatur i boligen, så den bliver rarere at være i. Det giver et øget velvære og får boligen til at føle sig mere behagelig at være i.

    ✔️  Forøgelse af boligens værdi

    En loftisolering kan få din bolig kan stige i pris, når du foretager forbedringen – bl.a. fordi du måske opnår et bedre energimærke. Samtidig spare du evt. nye købere på sigt for at lave den helt store isoleringsindsats, hvilket også gør din bolig endnu mere attraktiv for kommende købere.

    ✔️  Mindre vedligehold

    En tæt og tør bolig giver automatisk mindre at se til for dig som boligejer. Selve loftisoleringen bidrager nemlig til at varmen ikke bare glider gennem loftet og taget, men derimod fastholdes i langt større grad inde i boligen.

    Dette betyder, at der generelt set helt automatisk bliver langt mindre vedligehold i relation til isolering m.m.

    ✔️  En investering der meget hurtigt er tjent hjem

    Det bliver næsten ikke bedre. Det her er guld værd. Det kan simpelthen ikke understreges nok hvor god en investering af isolering af loft er – uanset om der er tale om en helt ny isolering eller en efterisolering.

    Denne form for energiforbedring er rigtig hurtigt tjent hjem- og for de flestes vedkommende så er den tjent hjem efter bare 3-5 år pga. markant billigere varmeregninger.

     Vil du have områdets flotteste fliser?

     Så kontakt os på tlf. 93 93 93 27 eller udfyld felterne herunder:

     Sådan foregår fliserensen (trin-for-trin):

     Trin 1:
     Grundig gennemgang og opmåling af flisearealet

     Efter vi har indgået en aftale over telefonen og du fået en ordrebekræftelse herpå, så starter fliserensen med, at vores lokale Eggersgaard afdeling kommer ud og laver en grundig gennemgang og opmåling af det fliseareal du har ønsket skal renses.

     Dette er for at sikre, at vi er helt enige om antallet af m2.

     Når dette er på plads, så er det tid til at påbegynde selve rensedelen, som starter med en miljøgodkendt skumbehandling.

     Trin 2:
     Grundig afrensning af flisearealet

     I den næste del af fliserensen, så foretager vi en grundig overflade- og kantrensning, hvor flisepest, snavs, alger, mos og andet bliver fjernet. Det giver fliserne den reneste og flotteste overflade, så de nærmest fremstår som nye igen.

     Den øverste del af fugerne mellem fliserne bliver også renset i bund, så små totter græs og ukrudt vil fjernes, og dermed kommer hele flisearealet til at se smukt ud igen.

     Når de første 3 trin er på plads, så gælder det imprægneringen (som alene er inkluderet i guld- og deluxe-pakken), hvis formål er at beskytte det rensede fliseareal.

     Trin 3:
     Desinficerende skumbehandling

     I den første del af rensningen påfører vi hele flisearealet inkl. evt. støttemure en desinficerende skumbehandling.

     Skumbehandlingen sørger for er bl.a. særlig kendetegnet ved:

     • At bekæmpe bakterier effektivt
     • At fjerner belægninger
     • Sikrer rene overflader

     Når dette er på plads, så er det tid til at lave selve den grundige overflade- og kantrensning.

     Trin 4:
     Imprægnering af alle overflader der er renset

     Nu er tiden kommet til at sikre, at de nu rensede fliser bliver beskyttet bedst muligt. I praksis sker der nemlig det at når vi renser fliserne så “åbner” vi dem op og gør dem mere sårbare for eks. vandindtrængen og frostskader.

     Derfor anbefaler vi altid, at de “lukkes” igen ved at påføre dem en farveløs og vandafvisende kvalitets nano imprægnering.

     Imprægneringen trænger dybt ned i overfladen, hvilket sikre en lang bedre holdbarhed. Derudover gør den fliserne mere modstandsdygtige over for regnvand, frostskader, flisepest, og alger m.m.

     Når imprægneringen er fuldført, så anbefaler vi altid at fylde de nyrensede fuger med helt nyt fugesand, for at fastholde dine flisers styrke (vælger du Deluxe-pakken, så sørger vi altid for at feje det ukrudtshæmmende kvalitets fugesand ud for dig).

     Trin 5:
     Tilførsel af ukrudtshæmmende kvalitets fugesand

     En stor del af dine flisers styrke skyldes fugerne mellem fliserne.

     Da det gamle sand forsvinder fra fugerne når vi renser dine fliser, så anbefaler vi virkelig at du sørger for der kommer nyt fugesand imellem dem. Både pga. styrken, men også fordi fliserne ellers lettere kan skride ud.

     Du kan selv vælge at købe fugesand, eller lad os levere det til dig hvis du vælger Deluxe-pakken – og vi tilbyder også, mod et mindre tillæg, at udlægge dette for dig.

     Fugesandet bidrager også til at gøre det svære for græs og ukrudt og kommer op mellem fliserne, da deres vækstvilkår kraftigt begrænses.

     På den måde bliver resultatet af din fliserens helt optimalt.

     Trin 6:
     Oprydning og slutrengøring

     Uanset hvilken fliserens-pakke du vælger, så sørger vi altid for at rydde pænt op efter os.

     Derudover sørger vi også for at lave en slutrengøring, så vi efterlader såvel dit fliseområde og arealet uden om på en pæn og ordentlig måde.

     Til sidst gælder det så det afsluttende kvalitetstjek.

     Trin 7:
     Afsluttende kvalitetstjek

     Den store finale på hele fliserensen er, at vi gennemgår hele det rensede areal en sidste gang og sørger for at altid bare er fuldstændig som det skal være.

     På den måde kan vi trygt overflade dine nyrensende fliser til dig, som du herefter med stor tilfredshed kan nyde.

     Efter afslutningen fremsender vi en faktura på det aftalte beløb, samt giver dig en gratis rådgivning omkring brugen af servicefradrag – som du potentielt kan bruge til spare skattepenge.

     Trin 8:
     Årlig vedligeholdelsesaftale

     Hos Eggersgaard er vi stolte af at kunne tilbyde dig hele 15 års garanti på din fliserens, hvis du har valgt en Guld- eller Deluxe-pakke, og vælger at investere i en årlig vedligeholdelsesaftale.

     Med en vedligeholdelsesaftale får du en gang om året besøg af din lokale Eggersgaard fliserenser, som giver det rensede fliseareal en miljøgodkendt skumbehandling. Denne sikrer, at flisepest og alger har meget sværere ved, at sætte sig på overfladen.

     Skulle der være enkelte steder, hvor der kunne være lidt flisepest, så vil vi naturligvis også rense et sådant sted på ny og genimprægnere de pågældende fliser det måtte dreje sig om

     Får fliserne ikke den årlige service, så kan konsekvensen i mange tilfælde på sigt være, at det vil være nødvendig at starte helt forfra med en fuld investering i en fliserens igen.

     Det er derfor en rigtig god idé at få lavet servicen. Den har nemlig en forebyggende effekt, så selvom fliserne kan se pæne ud nu, så vil de over tid være mere udsatte for potentielle alger og flisepest.

      Vil du have områdets flotteste fliser?

      Så kontakt os på tlf. 93 93 93 27 eller udfyld felterne herunder:

       Vil du have områdets flotteste fliser?

       Så kontakt os på tlf. 93 93 93 27 eller udfyld felterne herunder:       Efterisolering af loft hvordan? – sådan gør vi:

       Den måde vi udfører loftisoleringen på, er ganske enkel og tager max en til to dage at udføre – alt efter arealets størrelse. Vi er enormt grundige i vores efterisolering loft, da vi ved hvilken stor betydning den optimale isolering kan have.

       Herunder kan du step for step læse om, hvordan vi går til opgave når det handler om isolering af loft.

       Trin 1: Forberedelse til isolering af loft:

       A) Rydning af loftrum

       Det er vigtigt at den del af loftet der skal isoleres, er ryddet for eventuel opbevaring, da dette er nødvendig for at opgaven kan udføres. Hvis du ikke selv har muligheden eller lysten til dette, så tilbyder vi at udføre denne del af opgaven for dig – mod et mindre gebyr.

       B) Etablering af hævet gangbro

       Det første vi gør, er at hæve højden på den eksisterende gangbro, eller etablere en helt ny.  En sådan gangbro til loft er vigtig at have, så nu kan bevæge dig rundt omkring på loftet, hvilket bygningsreglement gangbro kræver. Hvis du allerede selv har varetaget denne del af opgaven, så er det naturligvis ikke nødvendig vi udfører den.

       En klassisk gangbro loft er den der får direkte ned igennem loftet og ikke har de store opbevaringsområder på siden.

       Typisk er der ikke så højt til loftet, når den nye gangbro er etableret. Derfor er en lav gangbro på loft at foretrække, så længe den som minimum er på samme højde som den tiltænkte nye isoleringshøjde + mindst 50 mm over den færdige isolering.

       Regler gangbro loft: På papiret er der som sådan ikke et decideret krav om at der skal være en gangbro, men derimod er der krav om at du som boligejer har sørget for at man kan inspicere dit tag. Du kan læse om gangbro m.m. her.

       Det er derfor også helt normalt at vi som en del af vores løsning sørger for, at have gangbro på loft. Da en sådan gangbro på loft vil imødekomme regler om at kunne bevæge sig rundt og inspirere.

       C) Montering af vindstop plader

       Vindstop/Vindpap: Det er vigtigt, at der i forbindelse med isoleringsarbejde på loftet sikres, at isoleringen bliver liggende der hvor den skal samt at den nødvendige luftcirkulation bibeholdes.

       Det er her vindstop plader kommer ind i billedet. Vindstop skabes korrekt op optimalt ved at lave placeringen af vindstop mellem spær og vindstop ved tagfod. Hvis du allerede selv har varetaget denne del af opgaven mht. montering af vindstop plader, så er det naturligvis ikke nødvendig vi udfører den.

       Selve vindstop pladerne findes i forskellige størrelser og der findes derfor også en størrelse der passer perfekt til dit loft.

       Det kræver, at vindbrædderne ved facaden stikker mindst 50 mm op over den indblæste isolerings færdige overside, så der ikke er risiko for, at ventilationen bliver blokeret. 

       D) Montering af kant ved loftlem

       Da der kommer nyt isolering op på loftet, så vil den nye samlede isoleringsmængde også øges. Det betyder, at det let vil kunne ryge ned igennem loftlemmen.

       Derfor bygger vi som en del af isoleringsopgaven en høj kant rundt om loftlemmen, så så isoleringen ikke falder ned. En sådan kant kaldes også en  rammeforhøjer ved loftlem.

       Trin 2: Udførsel af loft isolering:


       A) Indblæsning af isoleringsgranulat

       Nu hvor alt det forberedende er på plads, så er det tid til at få blæst den nye isolering ind på loftet.

       Dette gøres ved hjælp af isoleringsmaskinen der puster isoleringen op igennem en slange – og vores certificerede isolatør står så og fordeler isoleringen, så den fordeles på en optimal måde.

       Hvis der er gammel isolering på loftet, som du har ønsket skal fjernes, så gør vi dette inden vi skyder det nye ind. 

       B) Eventuel montering af ventilationsstudse

       Alt afhængig af loftets ventilering og kvaliteten af undertaget, så kan det være en god idé at få lavet en forbedret udluftning af tagrum. Dette kan gøres ved, at vi monterer ventilationsstudse i undertaget, der giver en endnu bedre udluftning tag. Dette kan se (om muligt) mod et mindre tillæg.

        

       Trin 3: Afslutning af isolering af loft:


       A) Oprydning

       Vi sørger for at trække isoleringsslangen retur igen og feje den nyanlagt gangbro, så loftet tager sig pænt ud. Derudover rydder vi også op omkring vores trailer/bil med de emballage m.m. vi måtte haft med. Det kan dog ikke undgås at der kan være minimalt af isolering tilbage, som du som kunde lige skal have støvsuget op efterfølgende i eks. bryggers.

       B) Evaluering

       På baggrund hele din oplevelse, så vil vi meget gerne have din feedback her på. Derfor sender vi altid et evalueringslink, hvor det bliver muligt at du kan give os en anmeldelse og fortælle om din tilfredshed med det udførte arbejde og vores service.

       C) Afregning

       Til sidste sender vi dig en faktura på det aftalte beløb, som du kan betale efterfølgende.

       Ikke hvilket som helst fliserens firma (heldigvis)

       Der findes masser af firmaer der renser fliser, så hvorfor lige vælge os?

       Vi tror på styrken i det lokale og elsker at skabe tryghed.

       Hos Eggersgaard får du ikke bare en, men en hel række af specialister i fliserens, som er fordelt over hele landet. Firmaet har på rekordtid vokset sig store og er i dag en af de mest toneangivende fliserens firmaer i Danmark.

       Vi er samling af lokale selvstændige firmaer, der sætter en ære i at lave en grundig og effektiv fliserens, og vores kunder ser os som den troværdige samarbejdspartner de kan finde sig trygge ved.

       Vi er ordentlige i alt hvad vi gør og levere holdbare fliserens løsninger til vores kunder. Derfor tilbyder vi også alle vores kunder vores unikke fliserens Tryghedsgaranti™.

       Vi gør en dyd ud af, at tilstræbe CO2e-neutralitet, som betyder vi bl.a. støtter den almennyttige organisation ‘Plant et træ”, som har H.K.H. Kronprinsen som protektor samt den danske miljøorganisation ‘Verdens Skove’.

       Vi er specialister i de fagområder vi arbejder med, herunder fliserens. Det betyder vi gør meget ud have stor indsigt i de ting vi arbejder med.

       Så hvis du sætter pris på tryghed, kvalitet, troværdighed og det at handle lokalt til fair pris, så skal du vælge os.

       Når du lige om lidt beslutter dig for at få et godt, gratis og uforpligtende tilbud på en fliserens, kan du vælge mellem disse tre fliserens-pakker:

       Basis
       Fliserens uden
       imprægnering

       Nu kun 25.- kr. pr. m2
       (normalpris 47,00 kr. pr. m2 – spar 46%).

       • Grundig gennemgang og opmåling af flisearealet
       • Desinficerende skumbehandling
       • Grundig afrensning af fliserne og støttemure
       • Oprydning og slutrengøring
       • Afsluttende kvalitetstjek
       • Gratis kørsel t/r
       • Gratis rådgivning om servicefradrag
       • Fliserens Prismatch™
       • Fliserens Tryghedsgaranti™

       Min. ordrebeløb: 2495 kr.

       Guld
       Fliserens med imprægnering
       og fugesand

       Nu kun 35.- kr. pr. m2
       (normalpris 65,00 kr. pr. m2 – spar 46%).

       • Grundig gennemgang og opmåling af flisearealet
       • Desinficerende skumbehandling
       • Grundig afrensning af fliserne og støttemure
       • Imprægnering af alle overflader der er renset
       • Levering af ukrudtshæmmende kvalitets fugesand
       • Oprydning og slutrengøring
       • Afsluttende kvalitetstjek
       • Gratis kørsel t/r
       • Gratis rådgivning om servicefradrag
       • Fliserens Prismatch™
       • Fliserens Tryghedsgaranti™
       • 15 års garanti ved brug af vedligeholdelsesaftale

       Min. ordrebeløb: 2495 kr.

       Deluxe
       Fliserens med imprægnering,
       fugesand og udfejning heraf

       Nu kun 45.- kr. pr. m2
       (normalpris 84,00 kr. pr. m2 – spar 46%).

       • Grundig gennemgang og opmåling af flisearealet
       • Desinficerende skumbehandling
       • Grundig afrensning af fliserne og støttemure
       • Imprægnering af alle overflader der er renset
       • Levering af ukrudtshæmmende kvalitets fugesand
       • Udfejning af ukrudtshæmmende kvalitets fugesand
       • Oprydning og slutrengøring
       • Afsluttende kvalitetstjek
       • Gratis kørsel t/r
       • Gratis rådgivning om servicefradrag
       • Fliserens Prismatch™
       • Fliserens Tryghedsgaranti™
       • 15 års garanti ved brug af vedligeholdelsesaftale

       Min. ordrebeløb: 2995 kr.

       Og hov: En investering i fliserens pr. m2, er op til 9 x billigere, end at få anlagt én ny kvadratmeter fliser, eller det samme som en rigtig god kop kaffe koster (alt efter hvor du er henne i landet).

       Du kan få helt op til 15 års garanti på din fliserens:

       I Danmark har vi i gennemsnit 179 regnvejrsdage om året.

       Det betyder, at mos, flisepest og alger har fantastiske forhold at gro og stortrives i.

       Det medfører, at det er nødvendigt, hvert år, at gøre dine fliser modstandsdygtige mod netop disse ting.

       Derfor tilbyder vi dig, helt op til 15 års garanti på fliserens (ved køb af en guld- eller deluxe-pakke), når du tegner en ‘Vedligeholdelsesaftale’, hvor vi én gang årligt behandler dine rensede fliser, så du undgår flisepest, algevækst og mos på din fine belægning.

       Sådan foregår fliserensen (trin-for-trin):

       Trin 1:
       Grundig gennemgang og opmåling af flisearealet

       Efter vi har indgået en aftale over telefonen og du fået en ordrebekræftelse herpå, så starter fliserensen med, at vores lokale Eggersgaard afdeling kommer ud og laver en grundig gennemgang og opmåling af det fliseareal du har ønsket skal renses.

       Dette er for at sikre, at vi er helt enige om antallet af m2.

       Når dette er på plads, så er det tid til at påbegynde selve rensedelen, som starter med en miljøgodkendt skumbehandling.

       Trin 2:
       Grundig afrensning af flisearealet

       I den næste del af fliserensen, så foretager vi en grundig overflade- og kantrensning, hvor flisepest, snavs, alger, mos og andet bliver fjernet. Det giver fliserne den reneste og flotteste overflade, så de nærmest fremstår som nye igen.

       Den øverste del af fugerne mellem fliserne bliver også renset i bund, så små totter græs og ukrudt vil fjernes, og dermed kommer hele flisearealet til at se smukt ud igen.

       Når de første 3 trin er på plads, så gælder det imprægneringen (som alene er inkluderet i guld- og deluxe-pakken), hvis formål er at beskytte det rensede fliseareal.

       Trin 3:
       Desinficerende skumbehandling

       I den første del af rensningen påfører vi hele flisearealet inkl. evt. støttemure en desinficerende skumbehandling.

       Skumbehandlingen sørger for er bl.a. særlig kendetegnet ved:

       • At bekæmpe bakterier effektivt
       • At fjerner belægninger
       • Sikrer rene overflader

       Når dette er på plads, så er det tid til at lave selve den grundige overflade- og kantrensning.

       Trin 4:
       Imprægnering af alle overflader der er renset

       Nu er tiden kommet til at sikre, at de nu rensede fliser bliver beskyttet bedst muligt. I praksis sker der nemlig det at når vi renser fliserne så “åbner” vi dem op og gør dem mere sårbare for eks. vandindtrængen og frostskader.

       Derfor anbefaler vi altid, at de “lukkes” igen ved at påføre dem en farveløs og vandafvisende kvalitets nano imprægnering.

       Imprægneringen trænger dybt ned i overfladen, hvilket sikre en lang bedre holdbarhed. Derudover gør den fliserne mere modstandsdygtige over for regnvand, frostskader, flisepest, og alger m.m.

       Når imprægneringen er fuldført, så anbefaler vi altid at fylde de nyrensede fuger med helt nyt fugesand, for at fastholde dine flisers styrke (vælger du Deluxe-pakken, så sørger vi altid for at feje det ukrudtshæmmende kvalitets fugesand ud for dig).

       Trin 5:
       Tilførsel af ukrudtshæmmende kvalitets fugesand

       En stor del af dine flisers styrke skyldes fugerne mellem fliserne.

       Da det gamle sand forsvinder fra fugerne når vi renser dine fliser, så anbefaler vi virkelig at du sørger for der kommer nyt fugesand imellem dem. Både pga. styrken, men også fordi fliserne ellers lettere kan skride ud.

       Du kan selv vælge at købe fugesand, eller lad os levere det til dig hvis du vælger Deluxe-pakken – og vi tilbyder også, mod et mindre tillæg, at udlægge dette for dig.

       Fugesandet bidrager også til at gøre det svære for græs og ukrudt og kommer op mellem fliserne, da deres vækstvilkår kraftigt begrænses.

       På den måde bliver resultatet af din fliserens helt optimalt.

       Trin 6:
       Oprydning og slutrengøring

       Uanset hvilken fliserens-pakke du vælger, så sørger vi altid for at rydde pænt op efter os.

       Derudover sørger vi også for at lave en slutrengøring, så vi efterlader såvel dit fliseområde og arealet uden om på en pæn og ordentlig måde.

       Til sidst gælder det så det afsluttende kvalitetstjek.

       Trin 7:
       Afsluttende kvalitetstjek

       Den store finale på hele fliserensen er, at vi gennemgår hele det rensede areal en sidste gang og sørger for at altid bare er fuldstændig som det skal være.

       På den måde kan vi trygt overflade dine nyrensende fliser til dig, som du herefter med stor tilfredshed kan nyde.

       Efter afslutningen fremsender vi en faktura på det aftalte beløb, samt giver dig en gratis rådgivning omkring brugen af servicefradrag – som du potentielt kan bruge til spare skattepenge.

       Trin 8:
       Årlig vedligeholdelsesaftale

       Hos Eggersgaard er vi stolte af at kunne tilbyde dig hele 15 års garanti på din fliserens, hvis du har valgt en Guld- eller Deluxe-pakke, og vælger at investere i en årlig vedligeholdelsesaftale.

       Med en vedligeholdelsesaftale får du en gang om året besøg af din lokale Eggersgaard fliserenser, som giver det rensede fliseareal en miljøgodkendt skumbehandling. Denne sikrer, at flisepest og alger har meget sværere ved, at sætte sig på overfladen.

       Skulle der være enkelte steder, hvor der kunne være lidt flisepest, så vil vi naturligvis også rense et sådant sted på ny og genimprægnere de pågældende fliser det måtte dreje sig om

       Får fliserne ikke den årlige service, så kan konsekvensen i mange tilfælde på sigt være, at det vil være nødvendig at starte helt forfra med en fuld investering i en fliserens igen.

       Det er derfor en rigtig god idé at få lavet servicen. Den har nemlig en forebyggende effekt, så selvom fliserne kan se pæne ud nu, så vil de over tid være mere udsatte for potentielle alger og flisepest.

        Vil du have områdets flotteste fliser?

        Så kontakt os på tlf. 93 93 93 27 eller udfyld felterne herunder:

         Vil du have områdets flotteste fliser?

         Så kontakt os på tlf. 93 93 93 27 eller udfyld felterne herunder:         Fra tilbud til rene filser

         Du får et godt, gratis og uforpligtende tilbud
         1
         2
         Du modtager en ordrebekræftelse
         Du får renset og behandlet dine fliser
         3
         4
         Du modtager en faktura for fliserensen
         Du får hjælp til at vedligeholde de rensede fliser
         5

         Ofte stillede spørgsmål omkring fliserens

         Hvad består en fliserens af?
         Du kan læse om de trin en fliserens består af, længere oppe på denne side.
         Hvad koster en fliserens?
         Din investering i fliserens er afhængig af to forskellige faktorer: 1) Hvor stort et fliseareal du ønsker at få renset. 2) Hvilken af vores fliserens-pakker du vælger at gøre brug af. Du kan se priser og læse mere om de 3 fliserens-pakker og hvad de indeholder her på siden.
         Hvad er det en imprægnering gør?
         I praksis sker der det, at når vi renser fliserne så “åbner” vi dem op og gør dem mere sårbare for eks. vandindtrængen og frostskader. Derfor anbefaler vi altid, at de “lukkes” igen ved at påføre dem en farveløs og vandafvisende kvalitets nano imprægnering. Imprægneringen trænger dybt ned i overfladen, hvilket sikre en lang bedre holdbarhed. Derudover gør den fliserne mere modstandsdygtige over for regnvand, frostskader, flisepest, og alger m.m.
         Skal I ud og se mit fliseareal for at lave et tilbud?
         Vi behøver ikke at komme ud og se flise området for at kunne give dig et tilbud. Når vi har modtaget din henvendelse, så tager ringer vi dig op og snakker opgaven igennem. Hvis du selv kender dit antal m2 fliser du vil have renset, så oplyser du os blot dette. Hvis ikke, så har vi adgang til et kortsystem, hvor vi over nettet kan opmåle dit fliseareal. Uanset om du kender antal m2 eller ej, så laver vi altid en indledende kontrolmåling inden rensningen starter, således vi IKKE kommer til at snyde dig.
         Hvilken fliserens-pakke skal jeg vælge?
         Du skal vælge den pakke du mener passer bedst til dig. Dog er vores anbefaling altid at du som minimum vælger Guld-pakken, hvor imprægneringen er inkluderet. Dette skyldes at imprægneringen er det der beskytter flisen og dermed er en meget vigtig del af sådan en behandling. Vælger du selv at købe og udfeje fugesand efterfølgende er det perfekt, alternativt så vælg vores Deluxe-pakke som har fugesandet inkluderet. Sandet er det der stabiliserer fliserne.
         Skal I have adgang til vand, når I skal lave fliserensen?
         Ja vi skal have adgang til vand fra en udendørs vandhane, som vi kan koble vores vandtank på.
         Skal I have adgang til strøm, når I skal lave fliserensen?
         Hvis du ønsker at vi skal lave fliserensen med varmt vand fra vores hedvandsanlæg (er muligt i de fleste afdelinger), så behøver vi adgang til alm. strøm. Skal rensningen laves med koldt vand, så har vi ikke behov for at have adgang til strøm, da vores anlæg kører på benzin/motorkraft.
         Kan I rense fliserne med varmt vand?
         Ja vi kan godt rense fliserne med varmt vand. Dette sker ved brug af vores hedvandsanlæg, som også giver en mere skånsom og effektiv fliserens. Det eneste denne behandling kræver, er adgang til en udendørs vandhane og strøm fra ejendommen.
         Bliver mine blomster, græsplæne eller planter beskadiget?
         Nej det gør de ikke. Vi er meget opmærksomme på at passe godt på dem under fliserensen og den evt. imprægnering. Derudove er selve skumbehandlingen miljøgodkendt og skader derfor ikke hverken blomster, græsplæne eller planter.
         Hvor lang tid tider tager en fliserens?
         Normalvis tager en fliserens ca. 3-4 min. pr. m2 – dette inkluderer at fliserne skumbehandles, renses og skylles af. Dertil kommer så imprægnering og evt. udlægning af nyt fugesand – begge dele kræver at fliserne fremstår tørre, hvorfor varigheden herfor kan variere, da det er vejrafhængigt.
         Laver I både fliserens og imprægnering samme dag?
         Det kommer meget an på vejret og hvor meget skygge der er på flisearealet. Fliserne skal nemlig være helt tørre inden vi kan imprægnere på dem. På samme måde skal de også være helt tørre for imprægnering, inden vi udlægge fugesand. Så alt afhængig af hvilken fliserens-pakke du har bestilt og hvordan vejret er, så kan vi nogen gange nå det hele på en og samme dag, og i andre tilfælde kommer vi tilbage og færdiggøre opgaven – så snart det er muligt og fliserne er tørret rigtig op.
         Skal jeg være hjemme, når I kommer og laver fliserensen?
         Du behøver ikke at være hjemme, når vi kommer og laver selve fliserensen og den evt. tilhørende imprægnering og udlægning af fugesand. Dog skal vi have adgang til en udendørs vandhane (og evt. strøm, hvis der ønskes rens med varmt vand).
         Kan man få håndværkerfradrag for sin fliserens?
         Det er ikke muligt at få håndværkerfradrag for fliserens, da denne service ikke hører under dette fradrag – og fordi at håndværkerfradraget afskaffes den 1. april 2022. Du kan dog i stedet få servicefradrag.
         Kan man få servicefradrag for sin fliserens?
         I udgangspunktet ja! Der er nogle enkelte krav der skal være opfyldt, som du finder inde på SKAT’s side om servicefradrag. Servicefradraget er pr. person i husstanden og hver ægtefælle/samlever kan få servicefradrag for op til for 6.600 kr. i 2023. Servicefradraget er alene for den arbejdsløn, der fremgår af fakturaen fra firmaet (der skal være momsregistreret).
         Hvis jeg kun har et lille fliseareal, vil I så stadig gerne komme ud og rense det?
         Det vil vi helt sikkert. I princippet er der ingen opgaver der er for små til os. Dog skal du være opmærksom på, at uanset hvilke fliserens-pakke du vælger, så tager vi altid minimum 1995 kr. for opgaven.
         Skal jeg selv flytte havemøbler, krukker osv.?
         Ja det skal du. Det er vigtigt at der er fuldstændig ryddet de steder du ønsker at få renset fliserne.
         Hvilke produkter bruger I til selve fliserensen?
         Til selve rensningen af flisearealet bruger vi altid Neutralon ® Algemiddel, som er det første algemiddel i Danmark, der er godkendt af Miljøstyrelsen.
         Hvilken garanti kan I tilbyde mig?
         Når det kommer til fliserens, så tilbyder vi dog to garantier. Den ene garanti er gratis og her er der tale om vores Tryghedsgaranti™. Den anden er selve vores op 15 års garanti på fliserensen, som forudsætter at du investerer i et årlig vedligeholdelsesaftale (uden binding).
         Hvad er en vedligeholdelsesaftale?
         En vedligeholdelsesaftale består af et årligt besøg af din lokale fagmand fra Eggersgaard. Denne påføre dine fliser en miljøgodkendt skumbehandling, som sikrer at flisepest og alger ikke sætter sig fast på fliserne igen. En sådan aftale sikrer, at du får op til 15 års garanti på fliserensen, forudsat du får den årlige vedligeholdelsesbesøg – hver år.
         Kan I rense alle slags fliser?
         Det er meget sjældent at vi oplever, at der er husejere, sommerhusejere, firmaer eller boligforeninger der har fliser vi ikke kan rense. Sker det, så er det typisk fordi fliserne er i så dårlig stand, at vi vil kunne risikere og beskadige yderligere – eller ødelægge dem helt. Så ja normalvis vil vi kunne rense alle slags fliser.
         Kan alle få lavet en fliserens?
         I udgangspunktet så er det altid muligt for at lave en fliserens og dermed kan alle få en. Der kan dog være enkelte tilfælde – eks. hvor vi ikke kan komme tæt nok på fliserne med vores anlæg. Dette er dog yderst sjældent.

          Vil du have områdets flotteste fliser?

          Så kontakt os på tlf. 93 93 93 27 eller udfyld felterne herunder:

           Vil du have områdets flotteste fliser?

           Så kontakt os på tlf. 93 93 93 27 eller udfyld felterne herunder:           pil-højre

           Overfladerens og imprægnering i hele Danmark – vælg din afdeling her:

           Afdeling
           Aarhus
           Afdeling
           Herning
           Afdeling
           Hillerød
           Afdeling
           Holbæk
           Afdeling
           Kalundborg
           Afdeling
           Kolding
           Afdeling
           København
           Afdeling
           Køge
           Afdeling
           Randers
           Afdeling
           Roskilde
           Afdeling
           Silkeborg
           Afdeling
           Skanderborg
           Afdeling
           Thisted
           Afdeling
           Viborg