Tryghedsgaranti™

Din garanti for, at vi giver dig tryghed og står på mål for det vi lover!

Hos Eggersgaard bestræber os vi altid på, at leve op til vores løfter ved at handle i overensstemmelse med vores ord.

Vi mener, at det er vigtigt at handle på en måde, der afspejler vores værdier og overbevisninger.

På den måde kan vi skabe troværdighed og tillid hos vores omgivelser, og samtidig opbygge et positivt omdømme. Derfor er det vores mål at være en pålidelig partner, som altid sætter handling bag ordene.

Måden vi sætter handling disse er, er ved at give dig vores helt unikke Eggersgaard Tryghedsgaranti ™, som er den fælles betegnelse for de nedenstående 4 garantier.

Prismatch garanti

– Vi vil være de bedste på prisen!

Hos Eggersgaard matcher vi prisen hos vores konkurrenter, hvis du har fået et så godt som ligestillet tilbud, som det vi har givet dig på en enten fliserens, rensning af træterrasse, facaderens, graffitirens, tagrens, tagmaling, algebehandling eller imprægnering.

Hvis du finder et endnu bedre ligestillet tilbud hos en konkurrent, så matcher vi straks prisen på den service der er tale om. Når vi siger ligestillet mener vi eks. at en fliserens uden imprægnering ikke kan sammenlignes med en fliserens med imprægnering.

Derudover skal det firma vi skal sammenlignes med være et ApS eller A/S og firma, som er minimum 1 år gammelt og have overfladerens (eks. fliserens, tagrens, graffitirens, facaderens m.m.) som dets primære service/produkt. For at vi kan matche prisen gennem vores prismatch garanti, så skal du have dokumenteret det billigere tilbud, inden du modtager din ordrebekræftelse.

Send en mail med et billede af tilbuddet eller med selve tilbuddet, som du har modtaget fra det andet firma. Herefter vi vender hurtigt tilbage til dig og be- eller afkræfter om vi det opfylder betingelserne for vores vores prismatch garanti – og kan vi bekræfte det, så matcher vi straks den anden pris du har fået.

Tilfredshedsgaranti

– Vi lever af glade kunder!

Skulle der mod forventning ske eventuelle fejl eller være mangler i relation til det arbejde vi har udført for dig, når det kommer til fliserens, rensning af træterrasse, facaderens, graffitirens, tagrens, tagmaling, algebehandling eller imprægnering, så kommer vi naturligvis tilbage og udbrede disse, helt uden nogen form for ekstra beregning.

Hvis du mener, at noget at det udførte arbejde ikke er tilfredsstillende eller at vi ikke har leveret den aftale service (eks. fliserens) til dig jf. vores indgåede aftale, så ring endelig hurtigst muligt enten til din lokale Eggersgaard afdeling (som lavede arbejdet hos dig), eller til os i Eggersgaard Danmark, eller send os en mail og gør os opmærksom på, hvad du ønsker at få udbedret.

Leveringsgaranti

– En aftale er en aftale!

Hos Eggersgaard mener vi at en aftale er en aftale.

Derfor lover vi dig, at vi altid dukker op på det aftalte tidspunkt (som du vil blive oplyst om på din ordrebekræftelse) medmindre vejret (som vi er afhængige af) forhindre os i at lave den pågældende serviceydelse hos dig, eller vi rammes af sygdom. I givet fald vil du så altid få besked så snart vi ved om det bliver nødvendigt af ændre vores aftale – og derefter aftales en ny tid, der bliver meget kort tid efter den oprindelige tid.

Vi garanterer dig også, at vi altid påbegynder din fliserens, rensning af træterrasse, facaderens, graffitirens, tagrens, tagmaling, algebehandling eller imprægnering senest 10 hverdage efter du har godkendt dit tilbud fra os (medmindre vejret eller sygdom umuliggør dette).

Servicegaranti

– Hos os, er du ikke bare et nummer i rækken!

Hos os er service i højsædet.

Kontakter du os i Eggersgaard Danmark, så kan du altid være sikker på, at du får svar indenfor 24 timer – og oftest meget hurtigere end dette.

Du kan altid ringe gratis til os og blive vejledt – og få svar på de spørgsmål du måtte have i relation til fliserens, rensning af træterrasse, facaderens, graffitirens, tagrens, tagmaling, algebehandling, imprægnering, eller vores gratis overfladetjek™.

Hos os er du også sikker på, at du altid får en ordrebekræftelse og en tilsendt faktura efter arbejdet er udført – og vores opgave hos dig er udført.

Landsdækkende og lokale

Hos Eggersgaard er vi landsdækkende og servicerer kunderne gennem vores lokale afdelinger. Det er din tryghed for en lokal samarbejdspartner, der sætter fokus på dig og netop din opgave.

Miljøbevidste

Vi har stor fokus på miljøet og bestræber os altid på at anvende de mest miljøvenlige rense- og plejeprodukter, samt tilstræber CO2e-neutralitet ved at støtte støtte den almennyttige organisation ‘Plant et træ’ samt den danske miljøorganisation ‘Verdens Skove’.

Skarpe priser

Hos os får du altid de bedste priser på de forskellige services vi tilbyder. Får du et 1:1 tilbud der er billigere end vores, så prismatcher vi altid dette. På flere af vores services kan du løbende få helt op til 40% rabat – så der virkelig er penge at spare.

Overfladerens og imprægnering i hele Danmark – vælg din afdeling her:

Afdeling
Aarhus
Afdeling
Herning
Afdeling
Hillerød
Afdeling
Holbæk
Afdeling
Kalundborg
Afdeling
Kolding
Afdeling
København
Afdeling
Køge
Afdeling
Randers
Afdeling
Roskilde
Afdeling
Silkeborg
Afdeling
Skanderborg
Afdeling
Thisted
Afdeling
Viborg