TAGRENS I HELE DANMARK MED TRYGHEDSGARANTI™

Sådan får du et rent og pænt tag igen

– uden du selv skal bruge tid og energi på det!

En grundig, gennemtestet og professionel trin-for-trin tagrens til husejere, sommerhusejere, boligforeninger og firmaer, der ønsker områdets flotteste og reneste tag.

Lige nu sparer du hele 40% på vores priser.

Skal dit tag stå helt skarpt (igen)? Så kontakt os, nu.

  Få et gratis og uforpligtende tilbud på tagrens
  - og bliv kontaktet indenfor 24 timer  Vi kontakter dig på hverdage kl. 09-16. Se privatlivspolitik.

  Tagrens: Alt for mange husejere, boligforeninger eller firmaer, som sætter pris på at have et pænt tag, oplever det her:

  “Jeg har investeret i nogle nye udvendige vinduer og døre, men pga. vores beskidte tag, så er der ikke så mange af vores gæster, naboer eller kunder, der lægger mærke til dem”.

  “Jeg synes det er pinligt, at det førstehåndsindtryk man får af vores hus / firma / boligforening, er det møgbeskidte tag vi har på ejendommen”.

  “Jeg elsker at sidde på vores terrasse, når det bliver varmt, men pga. taget er ret så beskidt og også har alger på sig, så går det udover glæden ved at være der”.

  “Jeg vil gerne, at alle vores udendørs overflader (som fliser, facade og tag) ser pænt ud, , men lige nu er det bare ikke tilfældet med taget – og det går mig på”.

  “Jeg har selv forsøgt at kaste noget vand og sæbe på taget, men det er som om at snavs, mos og alger alligevel bliver siddende eller vender tilbage i stor stil – efter alt for kort tid.”

  Jeg har en god og en dårlig nyhed til dig, der har haft de tanker eller oplevelser:

  Lad os starte med den dårlige:
  Dit tag bliver ikke fuldstændig rent af, at blive rengjort med vand og sæbe eller gennem en naturlig skyller i form af regn eller sne fra himlen – da dette ikke er nok til at få fjernet algerne og moset. Og dine frustrationer over dit beskidte tag vil derfor heller ikke forsvinde, med mindre du gør noget helt andet end det du har gjort hidtil.

  Og så til den gode:
  Men der findes heldigvis en effektiv løsning, som endda kan gøre hele arbejdet for dig.

  Ja faktisk findes der ikke bare én, men hele to løsninger (den ‘Enkle’ og den ‘Dybdegående’).

  Begge er løsninger der skånsomt, miljøvenligt og effektivt sørger for, at trylle dit tag rent og pænt (igen).

  Og den ene løsning kan endda sikre dig en øget beskyttelse af dit tag.

  Hør her…

  En ’Tagrens’ er til dig, der én gang for alle vil have renset dit tag ordentligt, uden du selv skal bruge tid og energi på det – og til dig der gerne vil slippe af med de frustrationer, det beskidte tag giver dig.

  En Tagrens fra Eggersgaard, er din effektive vej til at kunne nyde synet af dit tag igen.

  Se bare her (træk pilen fra venstre mod højre og se resultatet fra før og efter en tagrens):

  Vil du også have et pænt tag (igen), som du med stolthed kan vise frem?

  • Vi hjælper dig med, at få dit pæne tag tilbage, ved at fjerne de alger og det mos der måtte være der på
  • Vi sørger for at behandle overfladen effektivt og på en meget skånsom og miljøvenlig måde – uanset om du vælger den ‘Enkle’ eller ‘Dybdegående’ løsning
  • Vi tilbyder at give taget en beskyttende imprægnering, der gør det mere modstandsdygtig mod eventuelle kommende algevækst og mos samt regn- og snevejr
  • Vi sørger altid for at rydde op efter os og kvalitetssikre vores udførte arbejde

  Vælg mellem disse to typer Tagrens:

  Hos Eggersgaard er det vigtigt for os, at du som kunde frit kan vælge en løsning der passer bedst i forhold til dit tag – og dit ønske til omfanget af tagrensen. Vi rådgiver dig naturligvis på bedste vis, men valget skal i den sidste ende altid være dit.

  Vi har som nævnt to typer tagrens, som du kan vælge imellem.

  De to typer tagrens vi tilbyder, er:

  Algebehandling af tag (den ‘Enkle’ løsning)

  En Algebehandling af tag er den enkle og prisvenlige løsning, som dog ikke har samme effekt som den mekaniske tagrens.

  Algebehandlingen foregår ved, at vi står på jorden og sprøjter algefjerner middel på taget – ved hjælp en en lang lanse.

  Algefjerner midlet vi gør brug af, er det miljøgodkendte Neutralon® Algefjerner [Link til: https://neutralon.dk/] – som er det første danskproducerede algemiddel, der er godkendt og lovligt til at fjerne alger.

  Algefjerner midlet er bl.a. særlig kendetegnet ved:

  • At have en dokumenteret effekt
  • At være biologisk nedbrydeligt
  • Ikke at misfarve det område det anvendes på
  • Ikke at have nogen uønsket påvirkning af grundvandet

  Allerede efter kort tid begynder algefjerner midlet at igangsætte forrådnelsesprocessen af alger og mos, og de vil herefter langsomt begynde at løsne sig fra taget og forsvinde.

  Der går dog noget tid før du virkelig vil kunne se den fulde effekt af algebehandlingen, og alt afhængig af hvilket type tag du har, omfanget af alger, samt vejrforholdene, så går der typisk ml. 3-9 måneder før end du virkelig kan se den store forskel.

  I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at genbesøge taget indenfor nogle få måneder og give det en ekstra gang algefjerner. Dette sker typisk hvis taget virkelig er ramt af alger.

  Vil du sikre, at taget forbliver i den pæne stand efter algebehandlingen? Så skal du tegne en vedligeholdelsesaftale, der årligt sørger for du får den nødvendige behandling.

  Er der rigtig meget mos på taget, så vil vi til enhver tid anbefale dig at vælge vores dybdegående løsning – i form af den mekaniske tagrens. Det er også den der virkelig skaber her-og-nu resultater, modsat algebehandlingen der kræver stor tålmodighed.

  Mekanisk hedevandsrens af tag (den ‘Dybdegående’ løsning)

  Drømmer du om at slippe for besværet med at rense dit tag og samtidig forbedre dets udseende og holdbarhed? Så er Mekanisk hedevandsrens af tag den perfekte løsning for dig!

  Mekanisk hedevandsrens af tag er en effektiv og miljøvenlig måde at fjerne alger, mos og snavs fra dit tag. Metoden er skånsom overfor taget, og resultatet er en ren og flot overflade, der forlænger tagets levetid og forbedrer dit hustags udseende.

  Vores erfarne lokale tagrensere benytter kun de bedste materialer og teknikker, for at sikre at dit tag bliver renset ordentligt og grundigt. De har tilsammen mange års erfaring indenfor tagrensning, og vi er stolte af vores høje standarder for kvalitet og kundeservice.

  Den Mekanisk hedevandsrens af tag består en skånsom og effektiv afrensning, hvor vi ved brug af en rensekasse sprøjter varmt vand ud af en dysse.

  Dette fjerner (med det samme) både alger, mos og øvrig snavs og belægning – og taget bliver endnu mere jævnt og rent.

  Efter afrensningen så giver vi hele taget en komplet miljøvenlig algebehandling med Neutralon algemidlet, som er det samme der bruges til algebehandling af tag.

  Til sidst giver vi mulighed for, at få imprægneret hele taget, hvilket vi på det kraftigste anbefaler pga. det giver den nødvendige beskyttelse – og samtidig og giver dig hele 15 års garanti ved indgåelse af en vedligeholdelsesaftale. Alternativt skal du vælge at få lavet en tagmaling.

  Når du har fået en tagrens fra Eggersgaard, så vil du (enten) …

  Kunne glæde dig over at dine naboer, gæster eller kunder får øje på dine nye udvendige vinduer og døre, da du ikke længere har et beskidt tag der løber med alt opmærksomheden

  Med stolthed vise din bolig, ejendom, eller boligforening frem og nyde andres førstehåndsindtryk ikke længere er pinligt, men derimod imponeret over tagets udseende

  Sætte stor pris på, at kunne sidde på din terrasse, når det bliver varmt, alt imens du nyder det pæne tag, som ikke længere går det udover glæden ved at være der

  Nyde at det nu ikke kun er andre af dine udendørs overflader (som fliser, facade) der ser pæne ud, men at det nu også er taget der kan nydes – og dermed ikke længere går dig på

  Slippe for selv at forsøge at få bugt med snavs, mos og alger – og bare nyde de er forsvundet fra taget – og vide at du kan få hjælp til vedligeholdelse af tagrensen og dermed gøre det enormt svært (og nærmest umuligt) for mos og alger vende tilbage i stor stil – efter alt for kort tid

  Tænke, hvorfor har jeg dog ikke bare fået lavet den tagrens tidligere?

   Vil du have have renset dit tag nu?

   Så kontakt os på tlf. 26704796 eller udfyld felterne herunder:

    Vil du have have renset dit tag nu?

    Så kontakt os på tlf. 26704796 eller udfyld felterne herunder:    Ikke hvilket som helst tagrens firma (heldigvis)

    Der findes masser af firmaer der laver tagrens, så hvorfor lige vælge os?

    Vi tror på styrken i det lokale og elsker at skabe tryghed.

    Hos Eggersgaard får du ikke bare en, men en hel række af specialister i tagrens, som er fordelt over hele landet. Firmaet har på rekordtid vokset sig store og hjælper boligejere, boligforeninger, kommuner og firmaer i hele Danmark med en lang række services, herunder tagrens i form af algebehandling af tag og mekaniske tagrens.

    Vi er samling af lokale selvstændige firmaer, der sætter en ære i at lave en grundig og effektiv tagrens og vores kunder ser os som den troværdige samarbejdspartner de kan finde sig trygge ved.

    Vi er ordentlige i alt hvad vi gør og levere holdbare tagrens løsninger til vores kunder. Derfor tilbyder vi også alle vores kunder vores unikke Tagrens Tryghedsgaranti™.

    Vi gør en dyd ud af, at tilstræbe CO2e-neutralitet, som betyder vi bl.a. støtter den almennyttige organisation ‘Plant et træ”, som har H.K.H. Kronprinsen som protektor samt den danske miljøorganisation ‘Verdens Skove’.

    Vi er specialister i de fagområder vi arbejder med, herunder tagrens. Det betyder, at vi gør meget ud have stor indsigt i de ting vi arbejder med.

    Så hvis du sætter pris på tryghed, kvalitet, troværdighed og det at handle lokalt til fair pris, så skal du vælge os.

    Når du lige om lidt beslutter dig for at få et godt, gratis og uforpligtende tilbud på en tagrens, kan du vælge frit mellem disse tre ‘tagrens-pakker’:

    Basis
    Algebehandling
    af taget

    Nu kun 1.295,- kr. for op til 300 m2
    (normalpris 1.813,- kr. pr. m2 – spar 40%).

    • Gennemgang og opmåling af taget
    • Miljøgodkendt algebehandling
    • Opsugning af overskudsvæske
    • Oprydning og slutrengøring
    • Afsluttende kvalitetstjek
    • Gratis kørsel t/r
    • Tagrens Prismatch™
    • Tagrens Tryghedsgaranti™
    Guld
    Mekanisk hedevandsrens af
    tag uden imprægnering

    Nu kun 99,- kr. pr. m2
    (normalpris 248,- kr. pr. m2 – spar 40%).

    • Gennemgang og opmåling af taget
    • Effektiv og skånsom afrensning med varmt vand
    • Miljøgodkendt algebehandling
    • Opsugning af overskudsvæske
    • Oprydning og slutrengøring
    • Afsluttende kvalitetstjek
    • Gratis kørsel t/r
    • Tagrens Prismatch™
    • Tagrens Tryghedsgaranti™
    • 15 års garanti ved brug af vedligeholdelsesaftale
    Deluxe
    Mekanisk hedevandsrens af
    tag med imprægnering

    Nu kun 129,- kr. pr. m2
    (normalpris 323,- kr. pr. m2 – spar 40%).

    • Gennemgang og opmåling af taget
    • Effektiv og skånsom afrensning med varmt vand
    • Miljøgodkendt algebehandling
    • Specialudviklet imprægnering
    • Opsugning af overskudsvæske
    • Oprydning og slutrengøring
    • Afsluttende kvalitetstjek
    • Gratis kørsel t/r
    • Tagrens Prismatch™
    • Tagrens Tryghedsgaranti™
    • 15 års garanti ved brug af vedligeholdelsesaftale

    Årlig vedligeholdelsesaftale på tagrens

    Hos Eggersgaard er vi stolte af at kunne tilbyde dig hele 15 års garanti på din tagrens, (hvis du har investeret i en guld- eller deluxe-pakke), hvis du vælger at investere i en årlig vedligeholdelsesaftale.

    Med en vedligeholdelsesaftale får du en gang om året besøg af din lokale Eggersgaard tagrenser, som giver det rensede tag en miljøgodkendt skumbehandling. Denne sikrer, at mos og alger har meget sværere ved, at sætte sig på overfladen.

    Får taget ikke den årlige vedligeholdelse, så kan konsekvensen i mange tilfælde på sigt være, at det vil være nødvendig at starte helt forfra med en fuld investering i tagrens igen.

    Det er derfor en rigtig god idé at få lavet vedligeholdelsen. Den har nemlig en forebyggende effekt, så selvom taget kan se pæne ud nu, så vil de over tid være mere udsatte for potentielle alger og mos.

     Vil du have have renset dit tag nu?

     Så kontakt os på tlf. 26704796 eller udfyld felterne herunder:

      Vil du have have renset dit tag nu?

      Så kontakt os på tlf. 26704796 eller udfyld felterne herunder:      Fra tilbud til renset tag

      Du får et godt, gratis og uforpligtende tilbud
      1
      2
      Du modtager en ordrebekræftelse
      Du får lavet din tagrens inkl. evt. imprægnering
      3
      4
      Du modtager en faktura for tagrensen
      1
      Du får et godt, gratis og uforpligtende tilbud
      2
      Du modtager en ordrebekræftelse
      3
      Du får lavet din tagrens inkl. evt. imprægnering
      4
      Du modtager en faktura for tagrensen

      Tagrens i hele Danmark – vælg din afdeling her:

      Afdeling
      Aarhus
      Afdeling
      Herning
      Afdeling
      Hillerød
      Afdeling
      Holbæk
      Afdeling
      Kalundborg
      Afdeling
      Kolding
      Afdeling
      København
      Afdeling
      Køge
      Afdeling
      Randers
      Afdeling
      Roskilde
      Afdeling
      Silkeborg
      Afdeling
      Skanderborg
      Afdeling
      Thisted
      Afdeling
      Viborg