TAGMALING I HELE DANMARK MED TRYGHEDSGARANTI™

Sådan får du et helt ‘nyt’ tag – helt uden at skifte det

– uden du selv skal bruge tid og energi på det!

En grundig, gennemtestet og professionel trin-for-trin tagmaling til husejere, sommerhusejere, boligforeninger og firmaer, der ønsker områdets flotteste og reneste tag.

Skal dit tag fremstå som helt nyt (igen)? Så kontakt os, nu.

  Få et gratis og uforpligtende tilbud på tagmaling
  - og bliv kontaktet indenfor 24 timer  Vi kontakter dig på hverdage kl. 09-16. Se privatlivspolitik.

  Tagmaling: Alt for mange husejere, boligforeninger eller firmaer, som sætter pris på at have et rigtig pænt tag, oplever det her:

  “Jeg har investeret i nogle nye udvendige vinduer og døre, men pga. vores gamle, slidte og noget beskidte tag, så er der ikke så mange af vores gæster, naboer eller kunder, der lægger mærke til dem”

  “Jeg synes det er pinligt, at det førstehåndsindtryk man får af vores hus / firma / boligforening, er det gamle, slidte og noget beskidte tag vi har på ejendommen”.

  “Jeg elsker at sidde på vores terrasse, når det bliver varmt, men pga. taget er så slidt og beskidt med farve der skaller af og alger der vokser derpå, så går det udover glæden ved at være der”

  “Jeg vil gerne, at alle vores udendørs overflader (som fliser, facade og tag) ser pæne ud, , men lige nu er det bare ikke tilfældet med taget – og det går mig på. Derudover gad jeg faktisk godt vores tag kunne få en helt anden farve end det har nu”.

  “Jeg vil ønske at kunne få et nyt tag, da det gamle simpelthen er blevet så slidt og grimt – men det er simpelthen bare for stor en udskrivning for os”

  Jeg har en god og en dårlig nyhed til dig, der har haft de tanker eller oplevelser:

  Lad os starte med den dårlige:
  Dit tag får ikke sin flotte farve igen uanset hvor meget du ønsker det eller hvor meget det måtte regne eller sne på det. Ej heller en algebehandling eller mekaniske hedevandsrens af taget vil give dig den smukke farve tilbage igen. Og du kan heller ikke sådan bare lige få en helt ny farve på taget, med mindre.. du gør noget helt andet end det du har gjort hidtil.

  Og så til den gode:
  Men der findes heldigvis en effektiv løsning, som endda kan gøre hele arbejdet for dig.

  En løsning der på en skånsom og effektiv måder forvandler udseendet af dit tag, så det kommer til at se fuldstændig ud som om, at du har fået lagt et helt nyt tag på din ejendom (uden du har det).

  Og denne løsning sikre dig ovenikøbet en øget beskyttelse af dit tag.

  Hør her…

  En ’Tagmaling’ er til dig, der én gang for alle vil have ordnet dit tag, så det ser ud som et nyt (enten i den samme- eller i anden farve), og uden du selv skal bruge tid og energi på det – og til dig der gerne vil slippe af med de frustrationer, dit ‘trætte’, slidte og beskidte tag giver dig.

  En Tagmaling fra Eggersgaard, er din effektive vej til at kunne nyde synet af dit tag igen.

  Se bare her (træk pilen fra venstre mod højre og se resultatet fra før og efter en tagmaling):

  Vil du også have et ‘nyt’ tag (igen), som du med stolthed kan vise frem?

  • Vi hjælper dig med, at få dit pæne tag tilbage, ved at fjerne de alger og det mos der måtte være der på
  • Vi sørger for at behandle overfladen effektivt og på en meget skånsom og miljøvenlig måde
  • Vi giver taget 1 x grunder + 2 x kvalitets tagmaling, som holder mange år ud i fremtiden – og giver dig op til 10 års garanti (se mere længere ned på siden)
  • Vi sørger altid for at rydde op efter os og kvalitetssikre vores udførte arbejde

  Når du har fået en tagmaling fra Eggersgaard, så vil du …

  Kunne nyde hvordan dine gæster, naboer eller kunder giver opmærksomhed til dine nye udvendige vinduer og døre, og samtidig fremhæver dit smukke (nærmest nye) tag på din ejendom

  Glæde dig over at det førstehåndsindtryk man får af dit hus / firma / boligforening, ikke længere er det gamle, slidte og noget beskidte tag, men derimod det flotte nymalede og rengjorte tag

  I stor stil kunne slappe af og igen elske elske at sidde på din terrasse, nu hvor taget ikke længere er hverken slidt eller beskidt, eller har farve der skaller af og ej heller alger der vokser derpå

  Sætte pris på, at det dit tag er så pænt at se på – og endda har fået den farve du drømte om (i stedet for den gamle kedelige og lidt grimme farve, du ikke brød dig om)

  Glæde dig over, at du nærmest har fået et helt nyt tag, uden du skulle ud og investere i udskiftning af hele taget, som jo nok var en lidt for stor udskrivning lige nu

  Tænke, hvorfor har vi ikke gjort det før? – specielt nu hvor taget bare ser totalt nyt ud i den fineste farve

   Vil du have områdets flotteste tag?

   Så kontakt os på tlf. 26704796 eller udfyld felterne herunder:

    Vil du have områdets flotteste tag?

    Så kontakt os på tlf. 26704796 eller udfyld felterne herunder:    Ikke hvilket som helst tagmaling firma (heldigvis)

    Der findes masser af firmaer der laver tagmaling, så hvorfor lige vælge os?

    Vi tror på styrken i det lokale og elsker at skabe tryghed.

    Hos Eggersgaard får du ikke bare en, men en hel række af specialister i tagmaling, som er fordelt over hele landet. Firmaet har på rekordtid vokset sig store og hjælper boligejere, boligforeninger, kommuner og firmaer i hele Danmark med en lang række services, herunder tagmaling.

    Vi er samling af lokale selvstændige firmaer, der sætter en ære i at lave en grundig og effektiv tagmaling og vores kunder ser os som den troværdige samarbejdspartner de kan finde sig trygge ved.

    Vi er ordentlige i alt hvad vi gør og levere holdbare tagrens løsninger til vores kunder. Derfor tilbyder vi også alle vores kunder vores unikke Tagmaling Tryghedsgaranti™.

    Vi gør en dyd ud af, at tilstræbe CO2e-neutralitet, som betyder vi bl.a. støtter den almennyttige organisation ‘Plant et træ”, som har H.K.H. Kronprinsen som protektor samt den danske miljøorganisation ‘Verdens Skove’.

    Vi er specialister i de fagområder vi arbejder med, herunder tagmaling. Det betyder, at vi gør meget ud have stor indsigt i de ting vi arbejder med.

    Så hvis du sætter pris på tryghed, kvalitet, troværdighed og det at handle lokalt til fair pris, så skal du vælge os.

    Når du lige om lidt beslutter dig for at få et godt, gratis og uforpligtende tilbud på en tagmaling, så udfylder du bare formularen herunder.

     Vil du have områdets flotteste tag?

     Så kontakt os på tlf. 26704796 eller udfyld felterne herunder:

      Vil du have områdets flotteste tag?

      Så kontakt os på tlf. 26704796 eller udfyld felterne herunder:      Priserne for tagmaling variere fra tag til tag – og det er derfor ikke muligt at lave en standard pris på tagmaling.

      De faktorer der har indflydelse på prisen på en tagmaling er:

      – Tagets størrelse (areal)
      – Tagets hældning
      – Tagtypen

      Derfor kommer vi altid ud og besigtiger taget og måler måler dette op, så vi på baggrund heraf giver vi dig et godt, gratis og uforpligtende tilbud på hvilken form for tagmaling vi vil anbefale og hvad din samlede investering vil være i denne.

      Du kan få helt op til 10 års garanti

      5 års standardgaranti

      Vi giver altid 5 års garanti på alle tagmaling opgaver. Dette vil være inkluderet i det tilbud du får fra os.

      Garantien omfatter, at du som kunde er dækket mod afskalning af maling, der skyldes ikke til godt nok udført rense- eller malerarbejde.

      5 års ekstra garanti

      Vi tilbyder altid at du som kunde kan vælge, at få helt op til 10 års garanti på deres tagmaling.

      Garantien omfatter, at du som kunde er dækket mod afskalning af maling, der skyldes ikke til godt nok udført rense- eller malerarbejde i helt op til 10 år efter rensningen- og tagmalingen er foretaget.

      Denne ekstra garanti forudsætter dog, at du i forbindelse med udførelsen af tagmalingen, tegner tegner en vedligeholdelsesaftale.
      I Danmark har vi i gennemsnit 179 regnvejrsdage om året.

      Det betyder, at mos, flisepest og alger har fantastiske forhold at gro og stortrives i. Det medfører, at det er nødvendigt, hvert år, bør gøre dit nymalede tag mere modstandsdygtige mod netop disse ting.

      Vedligeholdelsesaftalen består af, at vi din lokale Eggersgaard fagmand én gang årligt kommer og giver dit tag en komplet algefjerner behandling, som samtidig sikrer at du stort set undgår algevækst og mos på din fine belægning.

      Sådan foregår en tagmaling (trin-for-trin):

      Det er meget forskelligt hvordan en tagmaling vil foregå, og denne vil altid blive individuelt tilpasset til det pågældende tag der skal males.

      Dette skyldes, at der skal gives den mest optimale behandling i forhold til hvilket tagmateriale der er tale om og hvor ‘beskidt’ / medtaget taget er.

      Derfor besigtiger vi altid taget ved et fysisk besøg – og på baggrund heraf laver et skræddersyet tilbud på den bedste tagmaling behandling for netop dit tag.

      Generelt er der dog i mange tilfælde seks trin, som de fleste tage gennemgår, når vi laver en tagmaling. Disse gennemgås herunder, men husk at der er tale om generel betragtning og at trinene i tagmalingen altså vil variere fra opgave-til-opgave.

      Trin 1:
      Grundig gennemgang og opmåling af taget der skal males

      Efter vi har været i dialog, så kommer vores lokale Eggersgaard fagmand ud og laver en grundig gennemgang og opmåling af det tag du har ønsket skal males.

      På baggrund heraf giver han dig et godt, gratis og uforpligtende tilbud på tagmalingen.

      Når dette er accepteret, så er det tid til at påbegynde selve processen med forberedelsen og fundamentet af tagmalingen.

      Trin 2:
      Skånsom og effektiv mekanisk hedevandsrens

      Den mekaniske hedevandsrens af taget består en skånsom og effektiv afrensning, hvor vi ved brug af en rensekasse sprøjter varmt vand ud af en dysse. Mængden af vand og det tryk (bar) vi renser med, vil være tilpasset det individuelle behov den enkelte tag har. Fokus er på at lave behandlingen så skånsom som mulig.

      Selve denne del af behandlingen og klargøringen til tagmalingen, fjerner (med det samme) både alger, mos og øvrig snavs, løs maling og belægning – og taget bliver endnu mere jævnt og rent.

      Når det er gjort, så er det tid til at få skyllet de sidste rester af, så taget kan blive helt rent til malingen.

      Trin 3:
      Afskylning af taget der skal males

      Inden vi skal i gang med selve tagmalingen, så laver vi lige en sidste afskylning af taget.

      Denne har til formål at fjerne det sidste rester der skal væk, og dermed sikre at taget er helt rent og klart til at grundmalingen kan påføres. Inden vi når dertil giver vi lige taget en omgang miljøvenlig algefjerner.

      Trin 4:
      Miljøgodkendt skumbehandling

      Nu hvor taget er blevet renset godt i bund, så tilføjer vi lige det lille ekstra i form af en miljøgodkent algebehandling. Denne algebehandling både nedbryder og forebygger fremadrettet imod uhensigtsmæssig algevækst.

      Den miljøgodkendte skumhandling hedder Neutralon® Algefjerner – og er det første danskproducerede algemiddel, der er godkendt og lovligt til at fjerne alger.

      Skumbehandlingen er bl.a. særlig kendetegnet ved:

      • At have en dokumenteret effekt
      • At være biologisk nedbrydeligt
      • Ikke at misfarve det område det anvendes på
      • Ikke at have nogen uønsket påvirkning af grundvandet

      Når dette er på påført er taget klar til at blive grundet.

      Trin 5:
      Taget får grundmaling

      Når taget er tørret op, så starter selve delen med tagmaling.

      Nu er hele tagets overflade gjort klar til, at vi nu kan påfører det første lag af tagmalingen, som er en speciel grunder.

      Årsagen til at taget grundes til at starte med er bl.a. at selve den farvede tagmaling så vil hæfte bedre på taget. Desuden bidrager påførelsen af grunder også til, at det efterfølgende tag malerarbejde bliver grundigere og sikre et flottere og mere holdbart resultat.

      Hvilken type grunder vi bruger er afhængig af, hvilket materiale taget er lavet af.

      Efter grunding af taget, så er det tid til selve tagmalingen.

      Trin 6:
      Taget får dobbelt tagmaling

      Når grundmalingen er påført og der er klar, så gælder det tagmalingen.

      Tagmalingen er diffusionsåben, hvilket vil sige at den er åndbar og samtidig vandafvisende.

      Vi bruger altid professionel tagmaling, så vi sikrer at kvaliteten er fuldstændig i top. Derudover gør vi os meget umage i hele malerarbejdet, så taget kommer til at fremstå som et nærmest nyt tag efter tagmalingen er afsluttet.

      Da vi ønsker at skabe det smukkeste og bedste resultat, så giver vi altid alle tage 2 x tagmaling.

      Trin 7:
      Oprydning og slutrengøring

      Uanset hvilken tagmaling du får, så sørger vi altid for at rydde pænt op efter os.

      Derudover sørger vi også for at lave en slutrengøring, så vi efterlader såvel dit tag og arealet uden om på en pæn og ordentlig måde.

      Til sidst gælder det så det afsluttende kvalitetstjek.

      Trin 8:
      Afsluttende kvalitetstjek

      Den store finale på hele fliserensen er, at vi gennemgår hele det rensede areal en sidste gang og sørger for at altid bare er fuldstændig som det skal være.

      På den måde kan vi trygt overflade dine nyrensende fliser til dig, som du herefter med stor tilfredshed kan nyde.

      Efter afslutningen fremsender vi en faktura på det aftalte beløb, samt giver dig en gratis rådgivning omkring brugen af servicefradrag – som du potentielt kan bruge til spare skattepenge.

      Trin 9:
      Årlig vedligeholdelsesaftale

      Hos Eggersgaard er vi stolte af at kunne tilbyde dig hele 5 års standardgaranti på din rensning og tagmaling hos os + 5 års ekstra garanti ved køb af vedligeholdelsesaftale..

      Læs mere om dette længere oppe på denne side – under afsnittet; “Du kan få helt op til 10 års garanti”.

       Vil du have områdets flotteste tag?

       Så kontakt os på tlf. 26704796 eller udfyld felterne herunder:

        Vil du have områdets flotteste tag?

        Så kontakt os på tlf. 26704796 eller udfyld felterne herunder:        Fra tilbud til nymalet tag

        Du får et godt, gratis og uforpligtende tilbud
        1
        2
        Du modtager en ordrebekræftelse
        Du får renset og malet dit tag
        3
        4
        Du modtager en faktura
        Du får hjælp til at vedligeholde dit malede tag
        5
        1
        Du får et godt, gratis og uforpligtende tilbud
        2
        Du modtager en ordrebekræftelse
        3
        Du får renset og malet dit tag
        4
        Du modtager en faktura
        5
        Du får hjælp til at vedligeholde dit malede tag

        Tagmaling i hele Danmark – vælg din afdeling her:

        Afdeling
        Aarhus
        Afdeling
        Herning
        Afdeling
        Hillerød
        Afdeling
        Holbæk
        Afdeling
        Kalundborg
        Afdeling
        Kolding
        Afdeling
        København
        Afdeling
        Køge
        Afdeling
        Randers
        Afdeling
        Roskilde
        Afdeling
        Silkeborg
        Afdeling
        Skanderborg
        Afdeling
        Thisted
        Afdeling
        Viborg