FACADERENS I HELE DANMARK MED TRYGHEDSGARANTI™

Sådan får du din ‘beskidte’ facade til at fremstå som ‘ny’

– uden du selv skal bruge tid og energi på det!

En grundig, gennemtestet og professionel trin-for-trin facaderens til husejere, sommerhusejere, boligforeninger og firmaer, der ønsker områdets flotteste og reneste facader.

Skal din facade stå helt skarpt? Så kontakt os, nu.

  Få et gratis og uforpligtende tilbud på facaderens
  - og bliv kontaktet indenfor 24 timer  Vi kontakter dig på hverdage kl. 09-16. Se privatlivspolitik.

  Facaderens: Alt for mange, som sætter pris på at have pæne facader på bolig, fælleshus, eller firma, oplever det her:

  “Jeg har investeret i nogle flotte nye vinduer, men pga. min ‘beskidte’ facade, så er der ikke så mange af vores gæster, naboer eller kunder, der lægger mærke til dem”.

  “Jeg synes det er pinligt, at en del af det førstehåndsindtryk man får af vores hus / firma / boligforening, er den ret så beskidte facade vi har”.

  “Jeg elsker at sidde på vores terrasse, når det bliver varmt, men pga. hvordan facaden ser ud, så går det udover glæden ved at være der”.

  “Jeg føler at facaden bliver mere og mere beskidt og fyldt med alger – og det går mig på”.

  “Jeg har forsøgt selv at rense facaden, men det er som om at snavs og alger alligevel ikke forsvinder helt, eller vender tilbage i stor stil – efter alt for kort tid.”

  Jeg har en god og en dårlig nyhed til dig, der har haft de tanker eller oplevelser:

  Lad os starte med den dårlige:
  Din facade bliver ikke fuldstændig ren af, at blive rengjort med vand og sæbe eller gennem en naturlig skyller i form af regn eller sne fra himlen. Og faktisk bliver den kun mere beskidt som tiden går. Og dine frustrationer over den beskidte facade vil derfor heller ikke forsvinde, med mindre du gør noget helt andet end det du har gjort hidtil.

  Og så til den gode:
  Men der findes heldigvis en effektiv løsning, som endda kan gøre hele arbejdet for dig.

  En løsning der skånsomt sørger for, at trylle din beskidte facade ren og pæn (igen).

  Og en løsning der endda kan sikre dig, en øget beskyttelse af din facade.

  Hør her…

  En ’Facaderens’ er til dig, der én gang for alle vil have renset din facade ordentligt, uden du selv skal bruge tid og energi på det – og til dig der gerne vil slippe af med de frustrationer, den beskidte facade giver dig

  En facaderens, fra Eggersgaard, er din effektive vej til at kunne nyde synet af din facade igen.

  Se bare her (træk pilen fra venstre mod højre og se resultatet fra før og efter facaderens):

  Vil du også have en facade (igen), som du med stolthed kan vise frem?

  • Vi hjælper dig med, at få dine ‘beskidte’ facade genoplivet, så den kommer til at blive smuk at se på
  • Vi sørger vi for at rense den rigtig godt i bund på en meget skånsom måde med varmt vand
  • Vi tilbyder at give facaden en beskyttende imprægnering, der gør den mere modstandsdygtig mod bl.a. regn, og alger
  • Vi rydder altid for at rydde op efter os og kvalitetssikre vores udførte arbejde
  • Vi giver dig 15 års garanti på din rensning af facade (forudsat den bliver imprægneret) – gennem vores årlige vedligeholdelse

  Når du har fået en facaderens fra Eggersgaard, så vil du …

  Kunne nyde både dine fine (måske nye) havemøbler og den flotte rengjorte facade – og dine gæster vil med garanti lægge mærke til begge dele

  Glæde dig over at at en stor del af førsteindtrykket af din ejendom eller fælleshus i boligforeningen, bliver den flotte rengjorte facade – som gør at den ikke (længere) fremstår pinlig over for naboer, gæster eller kunder

  I stor stil kunne slappe af og nyde din facade – og sætte pris på at facaden fremstår rengjort og knivskarp

  Sætte pris på, at alt din facade ser lige så pæn ud (eller pænere), som resten af ejendommen – og det dermed ikke skal gå dig på af dette

  Tænke, hvorfor har jeg ikke gjort det før?

  Vores kunder har fået et meget bedre indtryk af vores firma
  “Det er vigtig for mig, at vi som virksomhed fremstår som nogen der har styr på det vi laver og i den forbindelse også styr på vores omgivelser.

  Derfor var jeg også ret frustreret over, at vi på firmaets ejendom simpelthen havde to meget beskidte facader og jeg vil næsten gå så langt som at kalde dem grimme. Det var på ingen måder noget der påvirker vores kunder og samarbejdspartneres opfattelse af os.

  Jeg gik derfor på nettet og søgte på nogen der kunne hjælpe os med en facaderens.

  Her var jeg så heldig at finde Eggersgaard, som jeg tog kontakt til – og efter få dage havde de løst opgaven til ug. Facaderne er virkelig blevet som nærmest nye – og er på ingen måder beskidte mere.

  Jeg giver dem 5 store stjerner for både arbejdet og den service de giver.”

  Torben Nielsen

  Wow! Troede ikke på den kunne blive så flot
  “Vi har for nylig fået lavet en masse om i vores have og jeg har næsten hver eneste gang jeg er gået udenfor, blevet irriteret over hvordan vores facader ser ud på huset.

  Derfor gik jeg igang med at prøve at vaske dem ned selv. Først med vand og siden med sæbe.

  Men lige lidt hjalp det. Faktisk blev det næsten værre.

  Jeg tog derfor kontakt til firmaet Eggersgaard og fik deres lokale fagmand til at komme ud og se på facaderne og give et tilbud på en rens af disse.

  Han kunne med det samme give mig et rigtig kort tilbud og bare 3 dage senere startede han arbejdet med facaderensen. Og hold da op et resultat. Det var virkelig flot.

  Nu har jeg lavet en vedligeholdelsesaftale, så de kommer hvert år og giver mine facader en behandling, efter de blev imprægneret.

  Kort sagt, så er jeg virkelig glad for deres flotte arbejde. Stort tak herfra!”

  Christina Nicolaisen

   Vil du have områdets flotteste facader?

   Så kontakt os på tlf. 26704796 eller udfyld felterne herunder:

    Vil du have områdets flotteste facader?

    Så kontakt os på tlf. 26704796 eller udfyld felterne herunder:    Ikke hvilket som helst facaderens firma (heldigvis)

    Der findes masser af firmaer der renser facader, så hvorfor lige vælge os?

    Vi tror på styrken i det lokale og elsker at skabe tryghed.

    Hos Eggersgaard får du ikke bare en, men en hel række af specialister i rensning af facader, som er fordelt over hele landet. Firmaet har på rekordtid vokset sig store og er i dag en af de mest toneangivende facaderens firmaer i Danmark.

    Vi er samling af lokale selvstændige firmaer, der sætter en ære i at lave en grundig og effektiv facaderens og vores kunder ser os som den troværdige samarbejdspartner de kan finde sig trygge ved.

    Vi er ordentlige i alt hvad vi gør og leverer holdbare facaderens løsninger til vores kunder. Derfor tilbyder vi også alle vores kunder vores unikke Facaderens Tryghedsgaranti™.

    Vi gør en dyd ud af, at tilstræbe CO2e-neutralitet, som betyder vi bl.a. støtter den almennyttige organisation ‘Plant et træ”, som har H.K.H. Kronprinsen som protektor samt den danske miljøorganisation ‘Verdens Skove’.

    Vi er specialister i de fagområder vi arbejder med, herunder facaderens. Det betyder, vi gør meget ud have stor indsigt i de ting vi arbejder med.

    Så hvis du sætter pris på tryghed, kvalitet, troværdighed og det at handle lokalt til fair pris, så skal du vælge os.

    Når du lige om lidt beslutter dig for at få et godt, gratis og uforpligtende tilbud på en facaderens, så udfylder du bare formularen herunder.

     Vil du have områdets flotteste facader?

     Så kontakt os på tlf. 26704796 eller udfyld felterne herunder:

      Vil du have områdets flotteste facader?

      Så kontakt os på tlf. 26704796 eller udfyld felterne herunder:      Priserne for facaderens er meget afhængig af hvilket facademateriale der er tale om og hvilken behandling der vil være det mest optimale for den pågældende facade (alt afhængig af hvor ‘beskidt’ / medtaget den er).

      Derfor kommer vi altid ud og besigtiger facaden og på baggrund heraf giver vi dig et godt, gratis og uforpligtende tilbud på hvilken form for facaderens vi vil anbefale og hvad din samlede investering vil være i denne.

      Du kan få helt op til 15 års garanti på din facaderens:

      I Danmark har vi i gennemsnit 179 regnvejrsdage om året.

      Det betyder, at mos, og alger har fantastiske forhold at gro og stortrives i.

      Det medfører, at det er nødvendigt, hvert år, at gøre din facade mere modstandsdygtige mod netop disse ting.

      Derfor tilbyder vi dig, helt op til 15 års garanti på facaderens (hvis vi har imprægneret den), når du tegner en ‘Vedligeholdelsesaftale’, hvor vi én gang årligt behandler din rensede facade, så du undgår algevækst og mos på din fine facade.

      Sådan foregår en facaderens (trin-for-trin):

      Det er meget forskelligt hvordan en facaderens vil foregå, og denne vil altid blive individuelt tilpasset til den pågældende facade der skal renses.

      Dette skyldes, at der skal gives den mest optimale behandling i forhold til hvilket facademateriale der er tale om og hvor ‘beskidt’ / medtaget facaden er.

      Derfor besigtiger vi altid en facade ved et fysisk besøg – og på baggrund heraf laver et skræddersyet tilbud på den bedste behandling for netop din facade.

      Generelt er der dog i mange tilfælde seks trin, som de fleste facader gennemgår, når vi laver en facaderens. Disse gennemgås herunder, men husk at der er tale om generel betragtning og at trinene i facaderensen altså vil variere fra opgave-til-opgave.

      Trin 1:
      Grundig gennemgang og opmåling af facaden

      Efter vi har været i dialog, så kommer vores lokale Eggersgaard fagmand ud og laver en grundig gennemgang og opmåling af den facade du har ønsket skal renses.

      På baggrund heraf giver han dig et godt, gratis og uforpligtende tilbud på facaderensen.

      Når dette er accepteret, så er det tid til at påbegynde selve facaderensen, som typisk starter med en effektiv desinficering.

      Trin 2:
      Miljøgodkendt skumbehandling

      I den første del af rensningen påfører typisk vi facadenen miljøgodkendt skumbehandling, som hedder Neutralon® Algefjerner – og som er det første danskproducerede algemiddel, der er godkendt og lovligt til at fjerne alger.

      Skumbehandlingen er bl.a. særlig kendetegnet ved:

      • At have en dokumenteret effekt
      • At være biologisk nedbrydeligt
      • Ikke at misfarve det område det anvendes på
      • Ikke at have nogen uønsket påvirkning af grundvandet

      Denne effektive skumbehandling har til formål at gå ind og nedbryde de alger, lav, sod og algevækst der må være på facaden, samt bidrage til opløsning af det snavs der måtte være.

      Når dette er på plads, så er det tid til at lave selve den grundige afrensning af facaden.

      Trin 3:
      Skånsom og effektiv afrensning (med varmt vand) af facaden

      I den næste del af facaderensen, så foretager vi typisk en grundig afrensning, hvor snavs, alger, mos og andet bliver fjernet. Dette giver facaden den reneste og flotteste overflade, så den nærmest fremstår som ny igen.

      Mængden af vand og det tryk (bar) vi renser med, vil være tilpasset det individuelle behov den enkelte facade har. Fokus på at lave behandlingen så skånsom som mulig.

      Vi renser altid alle facader med vores hedvandsanlæg, hvor der renses med varmt vand. Dette er en effektiv og nænsom måde at rense på.

      Når de første 3 trin er på plads, så gælder det typisk imprægneringen, hvis formål er at beskytte facaden.

      Trin 4:
      Imprægnering af facaden

      Nu er tiden kommet til at sikre, at den nu rensede facade bliver beskyttet bedst muligt. I praksis sker der nemlig det at når vi renser facaden så “åbner” vi den op og gør den mere sårbar for eks. vandindtrængen, algevækst og frostskader.

      Derfor anbefaler vi altid, at de “lukkes” igen ved at påføre dem en farveløs og vandafvisende kvalitets imprægnering.

      Imprægneringen trænger dybt ned i overfladen, hvilket sikre en lang bedre holdbarhed. Derudover gør den facaden mere modstandsdygtig over for regnvand, frostskader, og alger m.m.

      Trin 5:
      Oprydning og slutrengøring

      Uanset hvilken facaderens du får, så sørger vi altid for at rydde pænt op efter os.

      Derudover sørger vi også for at lave en slutrengøring, så vi efterlader såvel din facade og arealet uden om på en pæn og ordentlig måde.

      Til sidst gælder det så det afsluttende kvalitetstjek.

      Trin 6:
      Afsluttende kvalitetstjek

      Den store finale på hele rensningen af facaden er, at vi gennemgår hele det rensede areal en sidste gang og sørger for at altid bare er fuldstændig som det skal være.

      På den måde kan vi trygt overlade din nyrensede facade til dig, som du herefter med stor tilfredshed kan nyde.

      Efter afslutningen fremsender vi en faktura på det aftalte beløb.

      Trin 7:
      Årlig vedligeholdelsesaftale

      Hos Eggersgaard er vi stolte af at kunne tilbyde dig hele 15 års garanti på din facaderens, hvis du har fået os til til at imprægnere facaden – og vælger at investere i en årlig vedligeholdelsesaftale.

      Med en vedligeholdelsesaftale får du en gang om året besøg af din lokale Eggersgaard facaderenser, som giver den rensede facade en skumbehandling. Denne sikrer, at alger har meget sværere ved, at sætte sig på overfladen.

      Skulle der være enkelte steder, hvor der kunne være lidt alger, så vil vi naturligvis også rense et sådant sted på ny og evt. genimprægnere den pågældende del af facaden det måtte dreje sig om.

      Får facaden ikke den årlige vedligeholdelse, så kan konsekvensen i mange tilfælde på sigt være, at det vil være nødvendig at starte helt forfra med en fuld investering i en facaderens igen.

      Det er derfor en rigtig god idé at få lavet vedligeholdelsen. Den har nemlig en forebyggende effekt, så selvom facaden kan se pæn ud nu, så vil den over tid være mere udsat for potentielle alger og andre genstridigheder.

       Vil du have områdets flotteste facader?

       Så kontakt os på tlf. 26704796 eller udfyld felterne herunder:

        Vil du have områdets flotteste facader?

        Så kontakt os på tlf. 26704796 eller udfyld felterne herunder:        Fra tilbud til renset facade

        Du får et godt, gratis og uforpligtende tilbud
        1
        2
        Du modtager en ordrebekræftelse
        Du får renset og behandlet din facade
        3
        4
        Du modtager en faktura for facaderensen
        Du får hjælp til at vedligeholde din rensede facade
        5
        1
        Du får et godt, gratis og uforpligtende tilbud
        2
        Du modtager en ordrebekræftelse
        3
        Du får renset og behandlet din facade
        4
        Du modtager en faktura for facaderensen
        5
        Du får hjælp til at vedligeholde din rensede facade

         Vil du have områdets flotteste facader?

         Så kontakt os på tlf. 26704796 eller udfyld felterne herunder:

          Vil du have områdets flotteste facader?

          Så kontakt os på tlf. 26704796 eller udfyld felterne herunder:          pil-højre

          Facaderens i hele Danmark – vælg din afdeling her:

          Afdeling
          Aarhus
          Afdeling
          Herning
          Afdeling
          Hillerød
          Afdeling
          Holbæk
          Afdeling
          Kalundborg
          Afdeling
          Kolding
          Afdeling
          København
          Afdeling
          Køge
          Afdeling
          Randers
          Afdeling
          Roskilde
          Afdeling
          Silkeborg
          Afdeling
          Skanderborg
          Afdeling
          Thisted
          Afdeling
          Viborg